Sensus Connect

Felhasználói adatok törlése a Volvójából

Frissítve 6/14/2021

Felhasználói adatok törlése a Volvójából

Ha értékesíteni szeretne egy Sensus Connect felszereltségű Volvót, akkor törölnie kell az összes személyes adatot az autóból, és vissza kell állítania az autót az eredeti gyári beállításokra.

Internetkapcsolattal rendelkező autó visszaállítása

A gyári beállítások visszaállításához és a felhasználói adatok törléséhez, lásd az oktatóvideót vagy kövesse az alábbi utasításokat.

Felhasználói adatok törlése

Utasítások

A középkonzolon: Nyomja meg a MY CAR gombot, majd válassza az OK/MENU lehetőséget.

A Sensus Connect menüben: Válassza a Beállítások lehetőséget, majd nyomja meg az OK/MENU gombot.

A középkonzolon: Válassza az Gyári beállítások visszaállítása lehetőséget.

A felhasználói adatok törlődnek és a menük személyes beállításai a gyári beállításokra állnak vissza. Korábban lecsatlakoztatott Bluetooth eszközök eltávolítva.

Volvo kereskedőjét is megkérheti az autó visszaállítására.

Autómodell/modellév

S60, V60 és XC60 a 2014-es modellévtől azt is beleértve a 2018-as modellévig, azt is beleértveSensus Connect felszereltségű.

V40, V70, XC70 és S80 a 2015-ös modellévtől, azt is beleértve a 2019-es modellévigSensus Connect felszereltségű.

A modellek, rendszerek és szolgáltatások piaconként eltérőek lehetnek.

A 2020 modellévű autómodellek esetén, azt is beleértve, olvassa el az érintett modell online kézikönyvét.


A cikk vonatkozása

Autómodell/modellév

S60, V60 és XC60 a 2014-es modellévtől azt is beleértve a 2018-as modellévig, azt is beleértveSensus Connect felszereltségű.

V40, V70, XC70 és S80 a 2015-ös modellévtől, azt is beleértve a 2019-es modellévigSensus Connect felszereltségű.

A modellek, rendszerek és szolgáltatások piaconként eltérőek lehetnek.

A 2020 modellévű autómodellek esetén, azt is beleértve, olvassa el az érintett modell online kézikönyvét.


Segített?