Kaip panaikinti naudotojo duomenis iš savo „Volvo“

Kaip panaikinti naudotojo duomenis iš savo „Volvo“

Jei ketinate parduoti savo „Volvo“ automobilį, kuriame yra „Sensus Connect“, turėtumėte iš automobilio panaikinti visus asmeninius duomenis ir atkurti pradines gamyklines jo nuostatas.

Prie interneto prijungto automobilio atkūrimas

Kad atkurtumėte gamyklines savo automobilio nuostatas ir panaikintumėte naudotojo duomenis, žr. vaizdo mokomąją medžiagą arba vykdykite toliau pateiktas instrukcijas.

Naudotojo duomenų naikinimas

Instrukcijos

Centriniame valdymo pulte: paspauskite MY CAR ir tada pasirinkite OK/MENU.

Sensus Connect“ meniu Pasirinkite Settings ir spauskite OK/MENU.

Centriniame valdymo pulte: Pasirinkite Reset to factory settings.

Naudotojo duomenys atstatomi ir visos asmeninės meniu nuostatos grąžinamos į gamyklines vertes.

Taip pat galite paprašyti savo „Volvo“ atstovo, kad atkurtų automobilio nuostatas už jus.

Automobilio modelis / modelio metai

2014 modelio metų S60, V60 ir XC60 (46 savaitė) su „Sensus Connect

Automobilių modeliai nuo 2015 modelio metų su „Sensus Connect

Sistema

Sensus Connect

Šis straipsnis yra taikomas

Automobilio modelis / modelio metai

2014 modelio metų S60, V60 ir XC60 (46 savaitė) su „Sensus Connect“

Automobilių modeliai nuo 2015 modelio metų su „Sensus Connect“

Sistema

Sensus Connect

Išvardyti pagal temas

Automobilinės sistemos „Volvo On Call“

Susijusi informacija

Prisijungimas prie interneto mobiliuoju telefonu („Bluetooth“)

DCS Rating Article

DCS Thanks Headline

DCS Thanks Description