UTICAJ NAŠIH PROIZVODA

Životni ciklus

Ova oblast se tiče smanjivanja uticaja koji naši proizvodi imaju na planetu i pružanja ljudima održivih rješenja u oblasti mobilnosti. Volvo Cars posmatra ovu temu iz perspektive životnog ciklusa. Za nas nije riječ samo o emisiji izduvnih gasova već i o želji da budemo vodeća kompanija kada je riječ o obezbjeđivanju održivih proizvoda i bavljenju temama kao što su održivi materijali i prerada.

POSVEĆENOST

1 milion prodatih elektrifikovanih vozila do 2025. godine

Cilj nam je da do 2025. godine na putevima bude više od 1 miliona naših vozila koja su elektrifikovana. Ovo je ukupna cifra za sve plug-in hibride i električna vozila na bateriju koja će biti prodata. To ćemo postići ponudom novih, potpuno električnih vozila i širom ponudom plug-in hibridnih vozila.

Bezbjednost u stvarnom životu

Pristup naše kompanije bezbjednosti u stvarnom životu, koji je čini liderom u industriji, je jedinstveni način bavljenja bezbjednošću vozila. Mi unaprijeđujemo bezbjednost u saobraćaju i doprinosimo razvoju bezbjednijih puteva na osnovu podataka iz stvarnog života, umjesto da se trudimo da zadovoljimo zakonske zahtjeve ili ocjene na testovima bezbjednosti.

POSVEĆENOST

Naša vizija: Niko se neće teško povrijediti i niko neće nastradati u novom Volvo automobilu nakon 2020. godine

Nadamo se da ćemo ovu viziju ostvariti oslanjajući se na našu stručnost i stalnim uvođenjem novina na polju bezbjednosti vozila.

Iskustvo kupaca

Mi smo kompanija u kojoj su ljudi u prvom planu i koja gaji kulturu istinske zainteresovanosti za razumijevanje i predviđanje stvarnih potreba, želja i života naših kupaca. Ova tema će pokazati da kupci mogu da se oslone na nas kao na proizvođača automobila i da mi štitimo ono što je bitno za njih, pružajući im novine i održiva rješenja u nekoliko različitih oblasti.

POSVEĆENOST

Liderska pozicija sa CleanZone

Cilj nam je da budemo lideri kada je u pitanju dobrobit naših kupaca, nudeći najnaprednija rješenja i materijale u auto-industriji za snabdijevanje čistim vazduhom. Ovo ćemo postići uvođenjem novina u oblasti filtera i materijala, kao i uvođenjem alata za vizualizaciju koji će poboljšati doživljaj kupca.