AKCIJSKA SERVISNA PONUDA

Sigurnosna poboljšanja

Nadogradite svoj Volvo najnovijom sigurnosnom tehnologijom

Sigurnosna poboljšanja koja razvijamo u Volvu godinu za godinom smanjuju broj povrijeđenih u našim vozilima i drugih saučesnika u saobraćaju. To uključuje i tehnologije asistencije koje su jedne od glavnih razloga zbog kojih su Volvo vozila najsigurnija na svijetu.

Za još sigurniju vožnju u Vašem Volvu u posebnoj ponudi za samo 60 € nudimo nadogradnju četiri IntelliSafe funkcije koje smo razvili nakon što ste kupili svoj Volvo.

Nadogradnju nudimo za vozila XC90, S90, V90 i V90 Cross Country modelnih godina 2016 – 2018 te vozila XC60 modelne godine 2018 koja su već opremljena IntelliSafe sistemom.

Nove funkcije IntelliSafe koje je nadograđujemo za 60 €*:

Sistem pomoći za ostajanje u traci sprječava nenamjerno napuštanje kolovoza – ako pređete oznaku unutrašnje ivice vozne trake, sistem Vam pomaže usmjeriti vozilo nazad u voznu traku, a ako je potrebno, aktivira i kočnice kako biste ostali na putu.

Nadogradnja sistema BLIS za prepoznavanje vozila u mrtvom uglu sa pomoći pri upravljanju – postojećem sistemu BLIS koji služi za upozorenje, dodaje se nova funkcija koja može Vaše vozilo nježno usmjeriti nazad u prvobitnu voznu traku ako se u trenutku promjene trake u Vaš mrtvi ugao nalazi drugo vozilo.

Sistem za sprječavanje sudara sa nadolazećim vozilom pomaže Vam pri upravljanju kako biste izbjegli sudar s nadolazećim vozilom. Ako pređete preko ivice svoje vozne trake u suprotan smjer vožnje, Vaš će se automobil vratiti nazad.

Sistem izbjegavanja naleta sa kočenjem sigurnosna je novost Volvo koja kao prva na svijetu prepoznaje približavanje vozila koje vozi u pogrešnoj voznoj traci. Ako se sudar ne može izbjeći, vozilo automatski koči kako bi smanjio posljedice udarca.
 

Prijavite se na servis

Välkommen

Paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su na primjer tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljno ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da ste potpuno bezbrižni. Usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašćeni Volvo servisi opremljeni su sa posebnom programskom opremom VIIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može ažurirati Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam osiguravamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu. Dodatno Vas obavještavamo o novostima i promjenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovno radimo za Vas.
Iskoristite paket dobrodošlice

Ostala akcijska servisna ponuda

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razumije Vas

Jezik interfejsa sistema omogućuje Vam da razumijete obavještenja koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje interfejsa na odabrani jezik.
Do 30.6.2020. u promotivnoj ponudi promijenite jezik interfejsa za samo 139 EUR.

Začinite svoju vožnju sa Polestar optimizacijom motora

Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volvoa - pruža mu dodatnu snagu i veći obrtni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova i Vaše vozilo zadržava fabričku i servisnu garanciju.

Do 30.6.2020 iskoristite promotivnu ponudu Polestar optimizacije već za 630 EUR.

Bezbrižno snalaženje na putu

U ovlašćenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za vozila s sistemom Sensus modelne godine od 2011. do 2014. dostupno je po povoljnoj cijeni od 69 EUR, a svako sljedeće ažuriranje je besplatno.

Pobrinite se za svoj automatski mjenjač.

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje mjenjača što može dovesti do težih promjena brzina, glasnijeg rada mjenjača i bržeg trošenja. Promjenu ulja preporučujemo na svakih 80.000 pređenih kilometara.
Do 30.6.2020 zamijenite ulje u automatskom mjenjaču već od 170 EUR.