AKCIJSKA SERVISNA PONUDA

SERVISNA AKCIJA

Sigurno u zimu sa Volvoom pregledanim za 15 €

Zima Vas poziva na sniježne užitke na koje se najčešće odazivamo odlaskom sopstvenim automobilom. Kako biste putovali bezbrižno, preporučujemo Vam preventivni pregled vozila koji će pokazati da li je Vaš Volvo zaista besprekoran. Za vlažne, ledene i sniježne dane u godini svakako je pametno provjeriti i ojačati one sklopove koji su posebno važni.

Za besprekornu zimu za Vas smo pripremili akcijsku ponudu u kojoj nudimo detaljni preventivni pregled vozila za samo 15 € koji uključuje provjeravanje 20 ključnih komponenti Vašeg vozila. Pregled Vašeg Volvoa obavljaju naši vrhunski osposobljeni serviseri koji će njegovu verziju i pripremljenost za zimu provjeriti u potpunosti i uz upotrebu najsavremenije tehnologije.

Uz povoljan preventivan pregled iskoristite ponudu odabranih originalnih djelova Volvo koji omogućavaju uštede do 20%.


Nudimo vam:

  • 20 % popusta pri kupovini tečnosti za vjetrobransko staklo i metlice brisača
  • 15 % popusta na komplet za njegu kože (Leather Care Kit)

Naša servisna akcija traje do kraja 31. 3. 2019.

Prijavite se na servis

Välkommen

Paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su na primjer tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljno ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da ste potpuno bezbrižni. Usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašćeni Volvo servisi opremljeni su sa posebnom programskom opremom VIIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može ažurirati Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam osiguravamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu. Dodatno Vas obavještavamo o novostima i promjenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovno radimo za Vas.
Iskoristite paket dobrodošlice