Volvo Car Finansiranje

Oblikovano oko Vas

Odabir vozila ide zajedno s odabirom pravog načina finansiranja. Zato smo učinili sve da se odabirom Volva Vaše želje ostvare jednostavno. Naše finansijske usluge oblikovane su s Vama u mislima. Pobrinuli smo se za konkurentne kamatne stope za sve Volvo modele i povoljne uvjete za vozila u posebnoj ponudi. Pružamo bezbrižno, osobno i ugodno iskustvo kupnje, prilagođeno Vama. Dobrodošli u Volvo svijet.

Bezbrižno

Vaše povjerenje važnije nam je od svega. Usluge Volvo Car finansiranja su jednostavne, pregledne, poštene i brze te u svim detaljima pokazuju našu predanost odgovornim poslovnim praksama, u skladu s kodeksom Volvo grupe. Osiguravamo Vam da možete biti potpuno opušteni i bez brige.

Prilagođeno Vama

Vašim željama se približavamo s ponudom koja je oblikovana posebno za Vas. To znači da Vama prilagođavamo oblik finansiranja, njegovo trajanje i visinu mjesečnih rata. S vama se dogovaramo o fiksnoj i varijabilnoj kamatnoj stopi i nudimo mogućnost promjene uslova financiranja, poput prijevremenog raskida ugovora.

Lično

Kako bi Vam olakšali izbor finansiranja lično Vas savjetujemo. Nudimo Vam informacije u roku od 24 sata te za Vas sastavljamo plan amortizacije. Pažljivo postupamo s osobnim podacima koje nam ustupate te ih možemo izbrisati, ako odustanete od kupnje. Ako ste finansiranje zaključili, nudimo Vam sve podatke o trenutnom stanju i mogućnosti prijevremene otplate.

Udobno

Kada se odlučite za novi Volvo mi se brinemo da je cijelo iskustvo ugodno. Sve potrebno možete obaviti kod nas na jednom mjestu. Tako štedite vrijeme, novac i možete biti bezbrižni. Nudimo Vam povoljna automobilska osiguranja te ako nam pri kupnji novoga vozila želite prepustiti svoje sadašnje vozilo nudimo besplatnu procjenu vozila.
Serija 60
Serija 90
Vozila XC
Vozila Recharge

Zastupnici

Pronađite sebi najbližeg Volvo ovlaštenog partnera.
Kliknite ovdje