Prilagodite ga sebi.

Skandinavski atleta

Eksterijer

Opcioni elementi naglašavanju dinamiku vozila i njegov ekskluzivan karakter.
Eksterijer sa prednjom i zadnjom zaštitom šasije

Posebno dizajniran kako bi poboljšao dinamiku i samouvjeren karakter novog XC60, ovaj ekskluzivni paket za spoljašnji izgled uključuje prednju i zadnju zaštitu šasije od brušenog nerđajućeg čelika sa integrisanim dvostrukim izduvnim cijevima koje stvaraju snažan utisak sa 4 izduvne cijevi. Dostupno kasnije u 2017. godini.

22-inčne aluminijumske felne sa 5 dvostrukih krakova

Ove ekskluzivne 22-inčne felne sa dvostrukim kracima mat crne boje odlično se slažu sa ekstenzijama u boji na luku točkova te dodatno naglašavaju sportski karakter novog XC60. Svaki točak testiran je na otpor pri kotrljanju, izdržljivost i kako se nosi pri svim vremenskim uslovima.

22- inčne aluminijumske felne sa 10 otvorenih krakova

Ove ekskluzivne 22-inčne felne sa dvostrukim kracima mat crne boje odlično se slažu sa ekstenzijama u boji na luku točkova te dodatno naglašavaju sportski karakter novog XC60. Svaki točak testiran je na otpor pri kotrljanju, izdržljivost i kako se nosi pri svim vremenskim uslovima.

Zaštita branika

Zaštita branika od nerđajućeg čelika dizajnirana je da štiti branik na Vašem XC60 od ogrebotina kada stavljate i vadite teret. Zaštita je proizvedena sa završetkom od nerđajućeg brušenog čelika i posebno je adaptirana kako bi se integrisala u ostale ekskluzivne spoljašnje dodatke na XC60.

Tehnologija i zvuk

Bez obzira pruža li našim vozačima i suvozačima mogućnost da ostanu povezani ili im pomaže da se zabavljaju, naš širok izbor inovativnih dodataka pruža nešto za svakoga.

Sensus navigacija

Uživajte u intuitivnom navođenju sa našim, potpuno integrisanim Sensus navigacionim sistemom. Aplikacije u automobilu mogu Vam pomoći pri pronalasku i plaćanju parkinga, pronalasku najbolje kafe u gradu ili jednostavnom dijeljenju lokacije sa prijateljima. Kako bi izbjegli saobraćajne gužve, sistem Vam pruža pogled na sve alternativne rute.

iPad držač

Uz pomoć iPad® držača putnici u zadnjem dijelu mogu koristiti iPad® sigurno i udobno. Bez obzira da li slušaju muziku, gledaju film ili istražuju internet iPad® držač dopušta putnicima da maksimalno iskoriste svoje putovanje i pruža dva USB priključka za punjenje uređaja u isto vrijeme.

Apple Carplay

CarPlay preuzima funkcije i aplikacije sa kojima ste upoznati na Vašem iPhonu i one postaju dostupne na ekranu na dodir u Vašem Volvou. Možete čak koristiti funkcije glasovne kontrole Siri kako bi se pobrinuli za svoje SMS poruke što znači da Vaša pažnja sigurno ostaje na putu.

Pakovanje i utovar

Naši vizuelni dodaci i pametna rješenja pakovanja ekskluzivno su dizajnirana kako bi dobili više od Vašeg XC60.

Krovni kofer dizajniran u Volvo Cars-u

Moderan i funkcionalan krovni kofer ekskluzivno dizajniran u Volvu Cars-u. Aerodinamičan dizajn minimizuje otpor vjetra, a sa crnom spoljašnjošću daje poseban sportski izgled. Krovni kofer ima kapacitet od 350 litara, lagan je za upotrebu i kompatibilan je sa svim Volvo cars nosačima.

Držač za bicikla, montiran na kuku

Ovaj držač za bicikla sa montiranom kukom dizajniran je da sigurno prevozi do četiri bicikla. Lagan i jednostavan za upotrebu, ima jedinstvenu funkciju dvostrukog zaključavanja koja osigurava bicikla i osigurava da je držač za bicikla povezan sa automobilom, dok pritom imate jednostavan pristup prtljažniku zahvaljujući funkciji otvaranja pomoću noge.

Sklopiva kuka

Poluelektrična sklopiva kuka izvlači se i uvlači na dodir jednog tastera što znači da više ne morate da se zavlačite ispod automobila. Kuka je sigurno odložena ispod automobila kada nije u upotrebi. Ako je kuka otključana, poruka upozorenja pokazuje se na vozačevom ekranu.

Čelična zaštitna rešetka

Ova praktična čelična zaštitna rešetka sprječava da teret koji nije osiguran završi među putnicima tokom oštrog kočenja. Lagana za postavljanje i uklanjanje, rešetka može biti sigurno i praktično odložena na krov kada nije u upotrebi.