Novi XC60

Lijep na pogled, jednostavan za korišćenje, stvoren da nagradi Vaša čula. Upoznajte novi Volvo XC60.

VOLVO XC60

Naši inovatori

Ovo su ljudi koji stoje iza novog Volvo XC60 modela. Dizajneri i inženjeri koji su izradili automobil koji Vaš život čini lakšim i ispunjenijim.

Mart 2017.

Skandinavski dizajn

Sa svojim markantnim nastupom, Volvo XC60 je otjelotvorenje prefinjene snage. Jednom kada uđete u njega, ušli ste u utočište u kojem su kombinovani stručna izrada i prirodni materijali, kako bi Vaš automobil učinili Vašim švedskim domom daleko od doma.

Mart 2017.

Snaga bez kompromisa

Michael Fleiss je po struci inženjer, ali je i vizionar. On smatra kako je manje - više. I to je razlog zašto novi Volvo XC60 isporučuje snagu velikog motora, a emisiju onog znatno manjeg. Budućnost je ovdje.

Mart 2017.

Sigurniji. U svakoj vožnji.

Naša najnovija sigurnosna tehnologija pomoći će Vam da se udaljite od opasnosti. Andreas Lindberg, inženjer u Collision Avoidance odjeljenju u Volvo Carsu objasniće Vam kako.

Mart 2017.

Prirodna jednostavnost

Startna tačka svakog Volvo projekta je pitanje "kako ovo možemo učiniti još jednostavnijim". Za nas to znači omogućiti Vam potpunu kontrolu svih funkcija Vašeg automobila, a učiniti to zabavnim je samo dodatak, objašnjavaju Johannes Hedberg i David Hermann iz Volvo Cars-a.

Mart 2017.

Čist zvuk

Volvo XC60 je stvoren za muziku. A uz Bowers & Wilkins audio sistem, možete uživati u izuzetnom ličnom iskustvu prilikom svake vožnje, kaže Henrik Svensson, menadžer audio sistema u Volvo Cars-u.

April 2017.

Automobil koji gleda za Vas

Sa svojim brojnim senzorima i kamerama, Volvo XC60 može snimiti i osjetiti okruženje i tako Vam pomoći da se parkirate i manevrišete. Claes Boberg, inženjer u odjeljenju za manevrisanje prilikom spore vožnje, Volvo Cars, objašnjava kako to smanjuje svakodnevni napor.

Maj 2017.

Učinite ga svojim

Posjedovati automobil koji želite veoma je jednostavno, uz brojne mogućnosti personalizacije novog Volvoa XC60. Direktorka dizajna u Volvo Cars-u, Ebba Maria Thunberg, opisuje kako automobil možete učiniti samo Vašim.

Maj 2017.

Pokretačka snaga

Stvaranje osjećaja sigurnosti koji dobijate iza volana Volvoa XC60 znači stvaranje mjesta gde se susreću umjetnost i nauka, kaže glavni inženjer Volvo dinamike vozila, Roger Wallgren.

Jul 2017.

Otvorena vrata

Mahnite nogom ispod zadnjeg branika svog Volvoa XC60 i otvorite ili zatvorite vrata prtljažnika. "To je kao da imate dodatni par ruku", kaže Marika Stolpe, glavni inženjer u Access Systems odjeljenju, koja je pomogla da se kreira ova tehnologija.

Avgust 2017.

Udišite čist vazduh

Anders Löfvendahl je veoma strastven kada je u pitanju kvalitet vazduha. Njegov inženjerski rad na Volvo Cars CleanZone tehnologiji donosi koncept čistog švedskog vazduha u unutrašnjost Volvoa XC60.

Avgust 2017.

Ostanite povezani

Volvo on Call aplikacija omogućuje Vam kontrolu Volvoa XC60 putem telefona i povezuje Vas, Vaš automobil i svijet oko Vas. Fredrik Zetterlund, glavni inženjer, mobilnih aplikacija u Volvou, objašnjava kako ono čini vlasništvo nad automobilom najjednostavnijim mogućim.