AUDIO

STVOREN ZA MUZIKU

Vrhunski audio sistem i besprijekorna smartphone integracija omogućuju Vam potpuno uživanje u muzici u novom Volvou XC60, kaže Volvo audio stručnjak, Henrik Svensson.

"Ovaj automobil napravljen je tako da Vam omogući da izvučete najviše iz Vaše muzike", kaže Henrik Svensson, Menadžer odjeljenja za audio-sistem u Volvo Cars-u.

"Audio sistem je ugrađen u tkanje Volvoa XC60," objašnjava Henrik. Postavljanje zvučnika i vazdušno ventilirajućeg subwoofera, povezivanje, ekran osjetljiv na dodir i vrhunski audio sistem pružaju izuzetan kvalitet zvuka uz jednostavno korišćenje.

"Mi vjerujemo u muziku. Znamo da ona doprinosi iskustvu vožnje u automobilu kao što je ovaj." dodaje Henrik.

Bowers & Wilkins

"Volvo XC60 dizajniran je od temelja kako bi integrisao najbolji mogući audio sistem, koji su kreirali Bowers&Wilkins, jedni od najboljih svjetskih proizvođača audio sistema." To znači da naši zvučnici sada mogu ostvariti svoj puni potencijal i stvoriti čistiji, realističniji zvuk", kaže Henrik. Ono što čujete sada je puno bliže onome što je sam umjetnik htio da čujete.

"Bowers & Wilkins zvučnici su među najboljim zvučnicima koji se mogu kupiti na tržištu", dodaje Henrik. Mi smo imali koristi od njihovog znanja i to znanje smo iskoristili u našim automobilima kako bismo stvorili novo audio iskustvo.

"U automobilu Vam treba savršen zvuk, jer u njemu provodite tako puno vremena."

Apple CarPlay* i Android Auto

Apple CarPlay besprijekorno integriše iPhone uređaje i omogućuje Vam pristup Apple muzici u novom Volvou XC60. Uz Siri glasovno upravljanje možete automobilu reći šta želite da slušate. Takođe je podržan i Android Auto sistem koji Vam omogućuje funkcionalnost i povezivanje sa muzikom koju volite na svom Android telefonu.

"Veliki ekran osjetljiv na dodir zabavni je centar novog Volvoa XC60", kaže Henrik. "Jasno nam je da naši kupci žele mogućnost da pristupe svojoj omiljenoj muzici što jednostavnije moguće, a veliki ekran i intuitivne kontrole u tome doista pomažu."

* Apple CarPlay zaštićen je kao dio kompanije Apple Inc.

Istražite Novi Volvo XC60