JEDNOSTAVNOST POSJEDOVANJA

VAŠ VOLVO. UVIJEK POVEZAN

Volvo on Call aplikacija povezuje Vaš telefon, tablet i prenosivi uređaj sa Vašim automobilom za niz funkcija koje čine život jednostavnijim, kaže Volvo Cars-ov Fredrik Zetterlund.

"Naš cilj je da povežemo Vas, Vaš automobil i svijet oko Vas kako bismo život učinili jednostavnijim i ugodnijim", kaže Fredrik Zetterlund, glavni inženjer mobilnih aplikacija.

U novom Volvou XC60, Volvo On Call sistem omogućuje Vam daljinski nadzor nad Vašim automobilom preko pametnog telefona, tableta ili prenosivog uređaja, što ga čini još korisnijim dijelom Vašeg života.

Fredrik ima iskustva iz prve ruke o tome koliko korisno to može biti. "Ponekad odem na maleno ostrvo, ostavljajući moj automobil na kopnu", objašnjava on. "Jednom je mom ocu trebalo nešto iz mog automobila, zbog čega bih ja trebalo da se vozim jedan sat trajektom u grad i natrag kako bi se našao sa njim. Umjesto toga, samo sam ga uputio gdje se nalazi moj automobil, a ja sam mu ga otključao koristeći svoju Volvo on Call aplikaciju na mobilnom telefonu. Nakon što je on uzeo svoje stvari, ja sam ga ponovo zaključao."

Prediktivna funkcionalnost znači da Volvo On Call djeluje poput mozga - uči iz svojih prethodnih aktivnosti kako bi Vam mogao pomoći na dnevnoj bazi.

"Mi pokušavamo učiniti da aplikacija sama shvati šta želite učiniti, kako bi mogla da Vam pomogne na Vašem putu", kaže Fredrik. "Na primer, Volvo On Call može povezati da je danas radni dan i javiti Vam: "Imate sastanak za 15 minuta - želite li poslati lokaciju sastanka u navigaciju svog automobila? Kada dođete u automobil, navigacija će već biti spremna, a vi ćete biti obavješteni ako postoje ikakvi saobraćajni problemi."

Život je jednostavniji uz Volvo On Call jer je on integrisan sa MyVolvo sistemom, Vašim ličnim online centrom koji vam omogućuje 24-satni pristup obučenom osoblju koje vam može pomoći kad Vam je potrebna pomoć. Ugrađena mogućnost povezivanja putem aplikacije omogućuje Vam da kabinu pretvorite u Wi-Fi Hotspot za Vas i Vaše putnike.

Radi se o korišćenju tehnologije za poboljšanje svakodnevnog iskustva ljudi", kaže Fredrik. "Želimo da je posjedovanje vozila što jednostavnije i ugodnije moguće."

Istražite Novi Volvo XC60