PERSONALIZACIJA

JEDNAKO INDIVIDUALAN KAO VI

Sa novim Volvo XC60 modelom, dobiti automobil kakav želite jednostavnije je nego ikad.

"Želimo Vam omogućiti da Vaš automobil učinite samo svojim ", kaže Ebba Maria Thunberg, direktor dizajna boja i materijala, Volvo.

Uz veliki izbor opreme, opcija i dodataka, Volvo XC60 nudi mnoštvo načina da kupac stvori automobil koji se savršeno podudara sa njihovim individualnim ukusima. "Postoji toliko mnogo načina sa kojima možete ostaviti snažnu  poruku vozeći ovaj automobil. Vi stvarno možete izraziti sebe", kaže Ebba Maria.
 
"Personalizacija se savršeno uklapa sa filozofijom "Volvo - dizajniran oko Vas", dodaje Ebba. "Mi razumijemo da Vaš automobil postaje dio Vašeg života i da to odražava ko ste. I naravno, mi dolazimo iz Švedske, mjesta gdje se ljudi vrijednuju kao pojedinci."

Svrha i elegancija

"Ovo je najdinamičniji izgled koji smo ikada kreirali za SUV ", kaže Ebba Maria za Volvo XC60 u R-Design." Savršen je za one koji žele da im automobil izgleda i bude sportski. "

Eksterijerno, jedinstveni R-Design detalji uključuju rešetku crne boje, visokog sjaja, umetnuti zadnji branik i svilenkasti okvir rešetke, oblogu bočnih prozora i kućišta retrovizora.

Iznutra su dizajnerski detalji i materijali usmjereni na poboljšavanje osjećaja svrhe automobila, kao što su kontrastni šavovi na sjedištima, umeci vrata, komandna tabla i tepisi. Prednja profilisana sjedišta R-Designa izrađena su od Nubuck kože i umetaka od perforirane kože. ""Oni izgledaju sjajno i pomažu da se držate na mjestu u krivinama", kaže Ebba Maria. Još jedna posebna karakteristika za R-Design automobil je metalna mrežica u dekoru. ""To je reljefni aluminijum"", kaže Ebba Maria. ""On je zaista trodimenzionalan. Ako zatvorite oči i dodirujte je možete osjetiti strukturu. Nije samo ravna i sjajna."

Inscription je otjelotvorenje modernog švedskog luksuza. "Vrlo je elegantan," kaže Ebba-Maria. "Pine Grey metalik, nova boja ekterijera, savršeno ga dopunjuje i lijepo uklapa elegantne, suptilne boje i svijetle hromirane obrube na prednjoj maski i bočnim prozorima."

Drveni dekor je još jedna osobina Inscription modela. "Inspirisan je drvetom koje je more izbacilo na plažu", kaže Ebba Maria. "Drugačiji od tradicionalnog drveta koje se kristi u automobilima i ima vrlo skandinavski osjećaj. U kombinaciji sa plavim unutrašnjim uređenjem, daje kabini isti osjećaj svjetlosti i sklada kao švedski dom."


Ebba Maria Thunberg - Direktor dizajna boje i materijala

Postoji toliko mnogo načina na koje možete ostaviti snažan utisak sa ovim automobilom. Vi stvarno možete izraziti sebe.

Strast i karakter

Opcioni panoramski krov u Volvou XC60 odražava strast za prirodnom svjetlosti koja je dio života u Švedskoj." Ona preplavljuje kabinu svijetlom i donosi okolinu u automobil", kaže Ebba Maria. Protežući se od vetrobranskog stakla do zadnjih sjedišta, panoramski krov koristi svima u automobilu, bez obzira na to gdje sjede.

Sa spoljašnje strane, možete stvoriti ekskluzivni izgled dodatnim spoljašnjim styling detaljima. "Oni su osmišljeni kako bi savršeno nadogradili karakter automobila", kaže Ebba Maria. Paket uključuje prednje i zadnje ploče od nerđajućeg čelika i dvije integrisane cijevi. Wheelarch extensions frame bold 22-inch aluminijumske felne daju Volvou XC60 još snažniji, individualniji izgled.

Istražite Novi Volvo XC60