ELEKTRO UPRAVLJANA VRATA PRTLJAŽNIKA

SNAGA DA ŽIVOT UČINI JEDNOSTAVNIJIM

Elektro upravljana vrata prtljažnika su poput dodatnog para ruku koji Vam može biti od pomoći, kaže Marika Stolpe, inženjer u Volvo Cars-u.

"Prvi put kada je moj sin vidio elektro upravljana vrata prtljažnika pomislio je kako je u pitanju magija ", kaže Marika Stolpe, glavni inženjer, pristupnih sistema Volvoa. Ova inovacija čini Vaš život lakšim jer Vam omogućuje otvaranje ili zatvaranje vrata prtljažnika na daljinu, pomoću dugmeta na daljinskom upravljaču, instrument tabli ili samom prtljažniku. Kada je u kombinaciji sa opcijom otključavanja vrata bez upotrebe ključa, čak ni ne morate pritisnuti dugme. Jednostavno pomaknite nogu ispod zadnjeg branika i vrata prtljažnika će se sama podići ili spustiti. Impresivno kod ove karakteristike je ono kako to pomaže Vama. Svaka Volvo inovacija fokusirana je na korisnost, a ne na tehnologiju", kaže Marika.

"Želja nam je da izbacimo stres iz Vašeg života"" objašnjava Marika. Mogućnost otvaranja vrata prtljažnika mahanjem nogom ispod zadnjeg branika, za Vas znači da više ne morate spuštati na pod sve što držite u ruci kako biste otvorili vrata i ne morate prljati ruke uprljanim vratima prtljažnika. "Baš kao da imate dodatni par ruku koji će Vam pomoći", kaže Marika.

Poseban taster na vratima prtljažnika aktivira kombinovanu funkciju zaključavanja koja Vam omogućuje da zatvorite vrata prtljažnika i zaključate vozilo u jednom jednostavnom potezu. A u nekoliko sekundi, možete postaviti i ograničenje visine, tako da se vrata prtljažnika uvek zaustave tamo gde Vi to želite. "To znači da ih možete savršeno prilagoditi dohvatu ruke, ili visini garaže", kaže Marika.

U kombinaciji sa električnim pomjeranjem naslona zadnjih sjedišta, pokretna vrata prtljažnika čine utovar i istovar stvari u automobil mnogo jednostavnijim.

Istražite Novi Volvo XC60