IDITE SOPSTVENIM PUTEM

Uz novi S60 Cross Country možete zadovoljiti svoju želju za avanturom, gdje god da vas povede.

Prilagodite svom ukusu

Dodavanje osvijetljenih stepenika ili kompleta ekskluzivnih Volvo kompletnih točkova može dati vašem S60 Cross Coutry automobilu jedinstveni osećaj elegancije, ili dodati duh avanture već postojećem osjećaju pouzdanosti i sposobnosti pri vožnji.

Svijetleće ploče na pragovima

Ulazite i izlazite iz vašeg S60 Cross Country sa stilom uz ove polirane svijetleće ploče od nerđajućeg čelika sa ugrađenim LED osvjetljenjem. Kada su otvorena prednja vrata, ploče svijetle istovremeno sa unutrašnjim osvjetljenjem, dajući automobilu sportski i elegantan izgled.

Kompletni točkovi, Artio 8 x 19”

19" Artio mat Tech Black točkovi sa brušenim ivicama su ekskluzivno dizajnirani za ovaj automobil. Svaki točak je testiran na otpor pri kotrljanju, na izdržljivost i na reakcije u različitim vremenskim uslovima. Artio točkovi se dostavljaju sa felnom, gumom, ratkapnom i ventilom.

Kompletni točkovi, Bor 8 x 19”

19" Bor mat Tech Black točkovi sa brušenim ivicama su ekskluzivno dizajnirani za ovaj automobil. Svaki točak je testiran na otpor pri kotrljanju, na izdržljivost i na reakcije u različitim vremenskim uslovima. Bor točkovi se dostavljaju sa felnom, gumom, ratkapnom i ventilom.

Pakovanje i prtljag

Naša pametna rješenja za pakovanje su jedinstveno osmišljena za vaš S60 Cross Country. Sada možete ponijeti sa sobom sve što vam treba - bezbjedno, sigurno i sa stilom.

Odvojiva kuka za vuču

Sklopiva kuka za vuču je specijalno dizajnirana za S60 Cross Country. Lako se montira kada je potrebna i lako se skida kada nije, testirana u skladu sa Volvo visokim standardima za bezbjednost i performanse. Kada se ne koristi, poklopac otvora kuke za vuču je usklađen sa bojom automobila.

Nosači

Naši aluminijumski nosači su napravljeni da transportuju teret na krovu bezbjedno i sigurno, i na način da ne utiču na performanse automobila. Lako se montiraju na postojeća postolja i posjeduju žljebove za postavljanje dodataka kao što su držači za bicikla ili krovni prtljag.

Plastična podloga za prtljažni prostor

Ova zaštitna plastična podloga je specijalno dizajnirana za prtljažni prostor važeg S60 Cross Country. Sloj materijala koji spriječava klizanje drži vaš prtljag na mjestu tokom vožnje, dok izdignute ivice spriječavaju da prljavština i voda dopru do prtljažnika.

Nosač za bicikla na kuki za vuču

Ovaj praktični nosač za bicikla koji se postavlja na kuku za vuču je predviđen za bezbjedan i siguran prevoz dva bicikla. Posjeduje jedinstvenu funkciju dvostrukog zaključavanja koja zaključava bicikla za nosač, a zatim zaključava nosač za automobil, dok nožna funkcija za sklapanje omogućava lak pristup prtljažniku bez upotrebe ruku.

Tehnologija i ozvučenje

Stvorili smo širok spektar inovativnih dodataka za svačiji ukus koji će se postarati da vam nikada ne bude dosadno, da budete informisani i održavate kontrolu.

Sensus Navigacija

Sensus Navigacija je u potpunosti integrisan navigacioni sistem. Lak za upotrebu, neće vas ometati - Sensus navigacija bežično se povezuje sa našim uslugama zasnovanim na tehnologiji oblaka i aplikacijama za navigaciju i usmjerava vas, obavještavajući vas o saobraćaju, lokalnim mjestima i direktno vas povezuje sa automobilom.

Zabava na zadnjim sjedištima

Zabava na zadnjem sjedištu je u potpunosti integrisan multimedijalni sistem za putnike na zadnjim sjedištima. Sistemom se upravlja pomoću ekrana osjetljivog na dodir sa ikonicama, a posjeduje dva DVD plejera, dva 8" LCD ekrana, bežične slušalice i priključke za brojne spoljne uređaje.

Park Assist kamera, prednja

Park assist, Kamera za prednji mrtvi ugao daje prošireno vidno polje od 45° sa lijeve i sa desne strane. Prošireno vidno polje omogućava vozaču da vidi iza ugla i predstavlja savršen dodatak retrovizorima kada je preglednost ograničena.

Bezbjednost djece

Naša inovativna rješenja čuvaju bezbjednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili tokom tog perioda. Sa novom generacijom Volvo sjedišta za djecu iskoristili smo sve što smo do sada naučili, a vama smo omogućili da uživate u rezultatima.

Sjedište za djecu, sjedište za bebe

Osmišljeno da pruži komfor i zaštitu bebama do godinu dana, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućava jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se lako podešavati sa prednje strane.

Sjedište za djecu, okrenuto ka nazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luksuzne, nove vunene presvlake, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad pruža optimalnu udobnost i bezbjednost za djecu uzrasta od 9 meseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Sjedište za djecu, podizno sjedište

Naše podizno sjedište za djecu koriste djeca uzrasta od 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbjedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Sjedište za djecu, podizno sjedište/naslon, vuneni

Podizno sjedište sa naslonom je namijenjeno djeci od 4 -10 godina života i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo bezbjednosti u različitim uzrastima, dok im nove, luksuzne vunene presvlake pružaju udobnost. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Polestar Optimizacija Performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogonski sklop ikada. Zbog toga su se inženjeri iz Polestara, pri razvijanju nove generacije optimizacija, fokusirali na 5 kritičnih performansi. Problemu su pristupili kao jedinstvenoj cjelini i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Radeći zajedno, oni pružaju brži, precizniji i instinktivan doživljaj u vožnji.
FIND AN OPTIMISATION FOR YOUR VOLVO

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.