Prilagodite svom ukusu

Pregledajte našu popularnu ponudu ili se konsultujte sa ovlašćenim zastupnikom o cjelokupnom asortimanu završnih detalja.

Spoljašnji izgled

Da bi vaš automobil bio još ličniji i jedinstveniji, Volvo je razvio dodatke za spoljni izgled koji pojačavaju dinamičnu eleganciju vašeg automobila.

Svijetleće ploče na pragovima, naprijed

Uđite u vaš Volvo sa stilom. Kada otvorite prednja vrata, pozdraviće vas svijetleći Volvo znak ugraviran u brušeni nerđajući čelik na pragu.

Spojler na poklopcu prtljažnika

Ovaj zadnji spojler, usklađen sa bojom karoserije, ne naglašava samo sportski izgled automobila. Uz to on i povećava prianjanje pri većim brzinama, što dodatno poboljšava vrhunske upravljačke karakteristike S60 modela.

Fortuna 8×18" felne

Dodajte malo misterije koristeći jednostavne klasične felne sjajne crne boje.

Stilski paket

Da biste što više personalizovali svoj auto, Volvo je razvio stilski paket koji unaprijeđuje vizuelni izgled automobila. Ovaj stilski paket čini vaš automobil još dinamičnijim i ekskluzivnijim. Paket za stilizovanje spoljašnjosti obuhvata sljedeće proizvode:

Dekorativni spojler prednjeg branika

Daje prednjem kraju automobila dinamičniji i ekskluzivniji izgled. Na raspolaganju su tri verzije u mat bojama koje odgovaraju drugoj dodatnoj opremi iz kompleta opreme za stajling karoserije, kao i verzija u osnovnoj boji predviđena za kasnije farbanje.

Bočna zaštitna ploča

Bočna zaštitna ploča je proizvod koji svojom elegantnim i ekskluzivnim izgledom upotpunjuje bokove automobila u kombinaciji sa drugom dodatnom opremom iz kompleta opreme za stajling karoserije. Na raspolaganju su tri verzije u mat bojama koje vam omogućavaju da još više naglasite lični izgled automobila.

Difuzor

Difuzor se koristi u kombinaciji sa integrisanim izduvnim cijevima. Zajedno daju zadnjem kraju automobila elegantniji i sportskiji izgled. Zajedno daju zadnjem kraju automobila elegantniji i sportskiji izgled.

Tehnologija i ozvučenje

Krećite se sa stilom i lagodno, pretvorite vaš Volvo u pokretni centar za zabavu ili koristite pomoć za parkiranje. Sa našim dodacima iz oblasti Tehnologije i Ozvučenja dobijate potpuno zvučno i vizuelno iskustvo, bezbjednost i zabavu.

Zabava na zadnjim sjedištima

Putnici na zadnjim sjedištima će, uz pomoć našeg sistema za zabavu nove generacije sa LCD ekranima i DVD plejerima, više nego ikad uživati u putovanju. Predviđene su i bežične slušalice i jedan daljinski upravljač.

Park Assist kamera, prednji mrtvi ugao

Ništa nije izazovnije od savladavanja uskih izlaza i raskrsnica gdje je preglednost često ograničena. Želimo da vam olakšamo život pomoću naše Park Assist kamere, za prednji mrtvi ugao, koja vam omogućava da vidite iza ugla jer ima vidno polje od 180° lijevo i desno ispred vas.

Park assist kamera, zadnja

Parkiranje unazad na usko parking mjesto može da bude stresno, pa bi vam dobro došle i oči na potiljku. Kamera na vratima prtljažnog prostora vašeg Volva daje vam natprirodnu moć i znatno povećava vaše vidno polje iza automobila.

Sensus Navigacija

Pronađite put i povežite se sa našim aplikacijama na bazi tehnologije oblaka da biste pronašli željene lokacije ili slobodno parking mjesto. Izaberite svoje odredište pomoću glasovne komande ili unaprijed pomoću mobilnog telefona. Ažuriranje mapa je uključeno u ponudu.

Pakovanje i prtljag

Praktično ili elegantno - zašto praviti kompromis? Sa našim dodacima za pakovanje i prtljag dobijate najbolje od oba i olakšavate sebi svakodnevni život. Da biste uljepšali vaš Volvo, neki od ovih dodataka čak mogu biti savršeno uklopljeni sa bojom vašeg automobila.

Odvojiva kuka za vuču

Ova izdržljiva i univerzalna kuka za vuču je specijalno konstruisana za vaš Volvo. Lako i jednostavno se postavlja i skida, kad god je potrebno. Da bi vaš Volvo i dalje dobro izgledao, poklopac otvora za kuku za vuču je usklađen sa bojom automobila.

Krovni nosači

Ovi specijalno projektovani nosači tereta se praktično i bezbjedno postavljaju na pripremljene nosače na vašem Volvo automobilu. Lako se postavljaju i po potrebi kombinuju sa dodatnim držačima. Čak i ako je ovdje najbitnija njihova funkcija, nosači tereta su harmonično usklađeni sa stilom vašeg Volvo automobila.

Plastična podloga za prtljažni prostor

Specijalno dizajnirana za S60, ova elegantna plastična podloga ima hrapavu površinu, čime spriječava klizanje vašeg prtljaga. Osim toga, spriječava ulazak prljavštine i vode u prtljažni prostor.

Gumena podna patosnica

Ova patosnica od prirodne gume štiti originalni podni tapacirung vašeg Volvo automobila od prljavštine i habanja. Patosnica prati oblik otvora i izrađena je od izdržljive gume sa prefinjenim dezenom sa gornje strane. Izdržljiva prirodna guma i dobro prianjanje uz pod su karakteristike ove patosnice koja pokriva cio pod, a osim toga ona ima podignute ivice sa svih strana, što efikasno štiti od vode i prljavštine. Vozačeva patosnica ima prijatnu tekstilnu podlogu za stopala koja štiti cipele od habanja.

Polestar sportski djelovi

Otkrijte novi asortiman Polestar sportskih djelova Napravljeni da omoguće poboljšane performanse tokom cijele godine i gdje god da krenete.

Cio asortiman možete vidjeti na polestar.com
Šasija

Jedino S60 i V60 imaju upornicu. Dostupna je u okviru Paketa oprema za šasiju, uz unapređenje amortizera i opruge. Upornica služi da poboljša preciznost upravljanja i produži trajanje guma.

Točkovi

19" aluminijumske felne sa gumama visokih performansi. Lake felne olakšavaju preciznost upravljanja. Na njima se nalaze Bridgestone Potenza gume, koje su iscrpno testirane u cilju postizanja optimalnog prianjanja.

Usisni i izduvni sistem

Polestar sportski filteri za vazduh poboljšavaju protok vazduha ka motoru, povećavajući performanse bez uticaja na trajanje. Zadnji difuzor služi da efikasnije usmjerava vazduh ispod automobila, na taj način povećavajući prianjanje. Takođe, savršeno se uklapa uz Polestar auspuh.

Kompletan paket

Ukoliko želite cjelokupan asortiman Polestar djelova, uključujući Polestar amortizere, opruge, i lake 19" aluminijumske felne sa gumama visokih performansi, dobićete i dodatne djelove za Polestar poput dekorativnih elemenata za vrata, pragova, sportskih papučica, ručica mjenjača itd.

Bezbjednost djece

Naša inovativna rješenja čuvaju bezbjednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili tokom tog perioda. Sa novom generacijom Volvo sjedišta za djecu iskoristili smo sve što smo do sada naučili, a vama smo omogućili da uživate u rezultatima.

Sjedište za djecu, sjedište za bebe

Osmišljeno da pruži komfor i zaštitu bebama do godinu dana, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućava jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se lako podešavati sa prednje strane.

Sjedište za djecu, okrenuto ka nazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luksuzne, nove vunene presvlake, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad pruža optimalnu udobnost i bezbjednost za djecu uzrasta od 9 meseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Sjedište za djecu, podizno sjedište

Naše podizno sjedište za djecu koriste djeca uzrasta od 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbjedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Sjedište za djecu, podizno sjedište/naslon, vuneni

Podizno sjedište sa naslonom je namijenjeno djeci od 4 -10 godina života i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo bezbjednosti u različitim uzrastima, dok im nove, luksuzne vunene presvlake pružaju udobnost. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Polestar Optimizacija Performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogonski sklop ikada. Zbog toga su se inženjeri iz Polestara, pri razvijanju nove generacije optimizacija, fokusirali na 5 kritičnih performansi. Problemu su pristupili kao jedinstvenoj cjelini i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Radeći zajedno, oni pružaju brži, precizniji i instinktivan doživljaj u vožnji.

 

PRONAĐI OPTIMIZACIJU ZA SVOJ VOLVO

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.