IZRAZITE SE

Prilagodite S90 sopstvenom ukusu uz našu ekskluzivnu ponudu premijum stilskih dodataka.

Spoljašnji izgled

Jedinstvene opcije za stilizovanje spoljašnjosti novog S90 su napravljene za izražajniju vožnju.
Stajling karoserije sa hromiranim detaljima

Napravljen ekskluzivno za S90, ovaj elegantni paket stajlinga karoserije uključuje spojler za prednji branik usklađen sa bojom karoserije i sa hromiranim djelovima, jedinstvenim lajsnama za pragove sa hromiranim umecima, spojlere na poklopcu prtljažnika u boji karoserije, jedinstvene dvojne izduvne cijevi i difuzor u boji karoserije sa hromiranim detaljima.

Spojler na poklopcu prtljažnika

Usklađen sa bojom karoserije vašeg S90, ovaj ekskluzivni spojler na poklopcu prtljažnika ima za cilj da vašoj svakodnevnoj vožnji da sportski elegantni izgled.

Izduvne cijevi, dvojne integrisane sa difuzorom

Ove jedinstvene dvojne izduvne cijevi sa difuzorom u boji karoserije i hromiranim elementima su posebno dizajnirane da se uklope uz spoljašnjost vašeg S90. Stvarajući iluziju četiri izduvne cijevi, dvojne izduvne cijevi daju automobilu dominantniju pojavu i naglašavaju njegov elegantni, a ipak sportski karakter.

21” aluminijumske felne sa 10 krakova

Ove ekskluzivne 21" felne sa 10 krakova, model turbina, tonirane i dijamantski rezane, specijalno su dizajnirane da bi proizvele elegantan i luksuzan izgled. Svaki točak je detaljno testiran na otpor pri kotrljanju i izdržljivost, kao i na reakcije na putu pri različitim vremenskim uslovima.

Kućište ključa u bijeloj koži

Kućište ključa u luksuzno dizajniranoj bijeloj koži. Ručno izrađen sa finim detaljima koji daju ekskluzivan osjećaj skandinavskog luksuza i stila.

Kućišta za ključ, orahovina ili tamna brezovina

Možete birati između dva ekskluzivna kućišta u orahovini i tamnoj brezovini. Svako drveno kućište za ključ je jedinstveno dizajnirano da bi se slagalo sa unutrašnjim dekoracijama i da bude u harmoniji sa Volvovim bogatim švedskim nasljeđem.

Tehnologija i ozvučenje

Bilo da omogućavaju vozaču da bude povezan ili zabavljaju putnike, naši dodaci imaju po nešto za svakoga.

Apple CarPlay

CarPlay preuzima aplikacije i funkcije koje koristite na vašem iPhone-u i omogućava vam da ih koristite na centralnom displeju automobila. Možete čak koristiti Siri funkciju za glasovno upravljanje da biste rukovali elektronskom poštom i SMS porukama, što znači da će vam sva pažnja biti na bezbjednom upravljanju vozilom.

Držač za iPad®

Uz držač za iPad®, putnici na zadnjim sjedištima sada mogu udobno i bezbjedno koristiti svoje iPad uređaje. Bilo da želite da slušate muziku, da gledate film ili da surfujete na internetu, držač za iPad omogućava putnicima na zadnjim sjedištima da u potpunosti uživaju u svakom putovanju, a posjeduje i dva ulaza za USB putem kojih istovremeno možete puniti dva uređaja.

Polestar Optimizacija Performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogonski sklop ikada. Zbog toga su se inženjeri iz Polestara, pri razvijanju nove generacije optimizacija, fokusirali na 5 kritičnih performansi. Problemu su pristupili kao jedinstvenoj cjelini i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Radeći zajedno, oni pružaju brži, precizniji i instinktivan doživljaj u vožnji.
VIŠE O POLESTAR OPTIMIZACIJI

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.