Prilagodite svom ukusu

Pregledajte našu popularnu ponudu ili se konsultujte sa ovlašćenim zastupnikom o cjelokupnom asortimanu završnih detalja.


Spoljašnji izgled

Da bi vaš automobil bio još ličniji i jedinstveniji, Volvo je razvio dodatke za spoljni izgled koji pojačavaju njegov upečatljivi karakter.

Zadnji difuzor sa dvojnim izduvnim cijevima

Besprijekorno uklopljen sa zadnjim branikom, difuzor poboljšava sportski izgled vašeg V40. Gornji dio je iste boje kao vaš V40 ili kontrastne sive boje, dok je donji dio uvijek ugalj sive boje. A specijalno dizajnirane, dvojne integrisane izduvne cijevi od hromiranog nerđajućeg čelika daju vašem Volvo automobilu ekskluzivan sportski utisak.

Krovni spojler

Ovaj jedinstveni spojler je inspirisan avionskim vertikalnim stabilizatorom i krilcima i poboljšava sportski i aerodinamički stav vašeg Volvoa V40. Isporučuje se sa integrisanim svijetlom za kočnice i iste je boje kao i vaš V40

7.5x18" Ailos aluminijumske felne

Premijum bijele felne dodaju uglađen, sportski prizvuk vašem V40.

Tehnologija i ozvučenje

Krećite se lako i sa stilom ili upotrijebite pomoć za parkiranje. A sa našim dodacima iz oblasti Tehnologije i Ozvučenja dobijate potpuno zvučno i vizuelno iskustvo, bezbjednost i zabavu.

Pilot za pomoć pri parkiranju

Pustite automobil da se sam parkira. Na pritisak dugmeta, sistem skenira parking mjesto pomoću ultra-zvuka i obavještava vas da li ima dovoljno prostora. Kada poravnate automobil uz ivičnjak, potrebno je samo da kontrolišete brzinu i smjer kretanja, dok Park assist pilot preuzima upravljanje volanom i savršeno vas parkira.

Park assist kamera, zadnja

Parkiranje unazad na usko parking mjesto može da bude stresno, pa bi vam dobro došle i "oči na potiljku". Kamera na vratima prtljažnog prostora vašeg Volva daje vam natprirodnu moć i znatno povećava vaše vidno polje iza automobila.

Sensus Navigacija

Pronađite put i povežite se sa našim aplikacijama na bazi tehnologije oblaka da biste pronašli željene lokacije ili slobodno parking mjesto. Izaberite svoje odredište pomoću glasovne komande ili unaprijed pomoću mobilnog telefona. Ažuriranje mapa je uključeno u ponudu.

Pakovanje i prtljag

Praktično ili elegantno - zašto praviti kompromis? Sa našim dodacima za pakovanje i prtljag dobijate najbolje od oba i olakšavate sebi svakodnevni život. Da biste uljepšali vaš Volvo, neki od ovih dodataka čak mogu biti savršeno uklopljeni sa bojom vašeg automobila.

Odvojiva kuka za vuču

Ova izdržljiva i univerzalna kuka za vuču je specijalno konstruisana za vaš Volvo. Lako i jednostavno se postavlja i skida, kad god je potrebno. Da bi vaš Volvo i dalje dobro izgledao, poklopac otvora za kuku za vuču je usklađen sa bojom automobila.

Pregradna podloga za prtljag

Pregradna podloga vam omogućava da stvari lijepo organizujete na ili ispod poda prtljažnika. Zahvaljujući trima pokretnim aluminijumskim pregradama, možete da napravite prostore za čuvanje po vašem ukusu, a podloga je sama po sebi predviđena za teške uslove. Postoji model za podove prtljažnika sa dva nivoa, kao i za standardne prtljažnike.

Mrežasta polica

Montirana je ispod police prtljažnika i predstavlja zgodnu pregradu koja se koristi za čuvanje manjih predmeta, a istovremno omogućava da prtljažnik ostane uredan.

Sigurnosna rešetka

U slučaju naglog kočenja, sigurnosna rešetka štiti putnike u automobilu od teških, nepričvršćenih djelova tereta koji mogu postati opasni projektili.

Polestar sportski djelovi

Otkrijte novi asortiman Polestar sportskih djelova Napravljeni da omoguće poboljšane performanse tokom cijele godine i gdje god da krenete.

Cio asortiman možete vidjeti na polestar.com
Usisni i izduvni sistem

Novi izduvni sistem od nerđajućeg čelika daje nešto grublji zvuk motora, dajući do znanja ostalim vozačima da vozite nešto posebno. Namijenjen za smanjenje pritiska, izduvni sistem će omogućiti motoru da diše slobodnije, omogućavajući pritom poboljšane performanse.

Točkovi

19" aluminijumske felne sa gumama visokih performansi. Lake felne olakšavaju preciznost upravljanja. Opremljeni su sa Pirelli P Zero gumama koje su iscrpno testirane da bi se pronašao optimalan nivo prianjanja.

Kompletan paket

Polestar zadnji spojler je intenzivno testiran kako bi se poboljšao protok vazduha povećavajući time stabilnost pri velikim brzinama i aerodinamičnost. Uz to daje još otmeniji izgled. Kompletan paket takođe obuhvata cio asortiman sportskih djelova.

Šasija

Amortizeri i opruge. Paket za šasiju uključuje Polestar amortizere, koji su razvijani da omoguće vrhunske performanse ne utičući štetno na udobnost. Komplet kraćih, krućih opruga daje veću kontrolu nad kretanjem karoserije

Bezbjednost djece

Naša inovativna rješenja čuvaju bezbjednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili tokom tog perioda. Sa novom generacijom Volvo sjedišta za djecu iskoristili smo sve što smo do sada naučili, a vama smo omogućili da uživate u rezultatima.

Sjedište za djecu, sjedište za bebe

Osmišljeno da pruži komfor i zaštitu bebama do godinu dana, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućava jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se lako podešavati sa prednje strane.

Sjedište za djecu, okrenuto ka nazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luksuzne, nove vunene presvlake, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad pruža optimalnu udobnost i bezbjednost za djecu uzrasta od 9 meseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Sjedište za djecu, podizno sjedište

Naše podizno sjedište za djecu koriste djeca uzrasta od 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbjedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Sjedište za djecu, podizno sjedište/naslon, vuneni

Podizno sjedište sa naslonom je namijenjeno djeci od 4 -10 godina života i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo bezbjednosti u različitim uzrastima, dok im nove, luksuzne vunene presvlake pružaju udobnost. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Polestar Optimizacija Performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogonski sklop ikada. Zbog toga su se inženjeri iz Polestara, pri razvijanju nove generacije optimizacija, fokusirali na 5 kritičnih performansi. Problemu su pristupili kao jedinstvenoj cjelini i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Radeći zajedno, oni pružaju brži, precizniji i instinktivan doživljaj u vožnji.
VIŠE O POLESTAR OPTIMIZACIJI

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.