Prilagodite svom ukusu

Pregledajte našu popularnu ponudu ili se konsultujte sa ovlašćenim zastupnikom o cjelokupnom asortimanu završnih detalja. 

Spoljašnji izgled

Da bi vaš automobil bio još ličniji i jedinstveniji, Volvo je razvio dodatke za spoljni izgled koji pojačavaju dinamičku eleganciju vašeg automobila.

Ploče na pragovima, svijetleće, prednje

Ploče na pragovima prednjih vrata od brušenog nerđajućeg čelika> Integrisano LED osvjetljenje daje pragu sportski i elegantan izgled. Pri otvaranju vrata ploče na pragovima se pale zajedno sa unutrašnjim osvjetljenjem. Svijetlo se napaja putem baterije, pa je instalacija veoma brza i laka, nema kablova. Ploče na pragovima rade nezavisno od unutrašnjeg osvjetljenja automobila.

Dekorativna traka na zadnjem braniku

Naša dekorativna traka na zadnjem braniku je elegantno rješenje koje održava vaš V60 u vrhunskom stanju. Ova izdržljiva samoljepljiva traka usklađena sa dizajnom vašeg sportskog karavan vozila štiti zadnji branik od ogrebotina do kojih može doći pri ubacivanju prtljaga.

Tehnologija i ozvučenje

Krećite se sa stilom i lagodno, pretvorite vaš Volvo u pokretni centar za zabavu ili koristite pomoć za parkiranje. Sa našim dodacima iz oblasti Tehnologije i Ozvučenja dobijate potpuno zvučno i vizuelno iskustvo, bezbjednost i zabavu.

Zabava na zadnjim sjedištima

Putnici na zadnjim sjedištima će, uz pomoć našeg sistema za zabavu nove generacije sa LCD ekranima i DVD plejerima, više nego ikad uživati u putovanju. Predviđene su i bežične slušalice i jedan daljinski upravljač.

Park Assist kamera, prednji mrtvi ugao

Ništa nije izazovnije od savladavanja uskih izlaza i raskrsnica gdje je preglednost često ograničena. Želimo da vam olakšamo život pomoću naše Park Assist kamere, za prednji mrtvi ugao, koja vam omogućava da "vidite iza ugla" jer ima vidno polje od 180° lijevo i desno ispred vas.

Park assist kamera, zadnja

Parkiranje unazad na usko parking mjesto može da bude stresno, pa bi vam dobro došle i "oči na potiljku". Kamera na vratima prtljažnog prostora vašeg Volva daje vam natprirodnu moć i znatno povećava vaše vidno polje iza automobila.

Sensus Navigacija

Pronađite put i povežite se sa našim aplikacijama na bazi tehnologije oblaka da biste pronašli željene lokacije ili slobodno parking mjesto. Izaberite svoje odredište pomoću glasovne komande ili unaprijed pomoću mobilnog telefona. Ažuriranje mapa je uključeno u ponudu.

Pakovanje i prtljag

Praktično ili elegantno - zašto praviti kompromis? Sa našim dodacima za pakovanje i prtljag dobijate najbolje od oba i olakšavate sebi svakodnevni život. Da biste uljepšali vaš Volvo, neki od ovih dodataka čak mogu biti savršeno uklopljeni sa bojom vašeg automobila.

Odvojiva kuka za vuču

Ova izdržljiva i univerzalna kuka za vuču je specijalno konstruisana za vaš Volvo. Lako i jednostavno se postavlja i skida, kad god je potrebno. Da bi vaš Volvo i dalje dobro izgledao, poklopac otvora za kuku za vuču je usklađen sa bojom automobila.

Krovni nosači

Ovi specijalno projektovani nosači tereta se praktično i bezbjedno postavljaju na pripremljene krovne šine na vašem Volvo automobilu. Lako se postavljaju i po potrebi kombinuju sa dodatnim držačima.

Sigurnosna rešetka

Ova čelična rešetka sa pneumatskim podizanjem štiti vas i vaše putnike od nepričvršćenog tereta pri naglom kočenju. Kada nije potrebna, rešetka - koja je usklađena sa bojom enterijera - se jednostavno sklapa uz krov.

Bezbjednost djece

Naša inovativna rješenja čuvaju bezbjednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili tokom tog perioda. Sa novom generacijom Volvo sjedišta za djecu iskoristili smo sve što smo do sada naučili, a vama smo omogućili da uživate u rezultatima.

Sjedište za djecu, sjedište za bebe

Osmišljeno da pruži komfor i zaštitu bebama do godinu dana, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućava jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se lako podešavati sa prednje strane.

Sjedište za djecu, okrenuto ka nazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luksuzne, nove vunene presvlake, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad pruža optimalnu udobnost i bezbjednost za djecu uzrasta od 9 meseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Sjedište za djecu, podizno sjedište

Naše podizno sjedište za djecu koriste djeca uzrasta od 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbjedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Sjedište za djecu, podizno sjedište/naslon, vuneni

Podizno sjedište sa naslonom je namijenjeno djeci od 4 -10 godina života i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo bezbjednosti u različitim uzrastima, dok im nove, luksuzne vunene presvlake pružaju udobnost. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Polestar Optimizacija Performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogonski sklop ikada. Zbog toga su se inženjeri iz Polestara, pri razvijanju nove generacije optimizacija, fokusirali na 5 kritičnih performansi. Problemu su pristupili kao jedinstvenoj cjelini i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Radeći zajedno, oni pružaju brži, precizniji i instinktivan doživljaj u vožnji.
VIŠE O POLESTAR OPTIMIZACIJI

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.