Volvo V60 Polestar

Performanse za svakodnevni život

Iskusite uzbudljivu vožnju u automobilu visokih performansi, prilagođenom izazovima svakodnevnih putovanja.

Održivost vođena snagom

Održivost vođena snagom. Volvo je već godinama posvećen razvijanju održivih vozila. I mi u Polestar-u smo uvijek bili posvećeni istom cilju.

Kada su naši inženjeri pogledali originalne pogonske sklopove na modelima Volvo S60 i V60, napravili su više od 70 izmjena i poboljšanja, koja nisu negativno uticala na efikasnost i emisiju CO2.

Ova nova generacija laganog Drive-E pogonskog sklopa, kojeg čini izuzetno efikasan 2.0-litarski četvorocilindarski benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem i turbo punjenjem, uparen sa Geartronic osmostepenim automatskim mjenjačem, pruža vam najbolje performanse pri bilo kojem broju obrtaja.

Sa trkačke staze na put.

Usavršen korišćenjem iskustva i inženjerskih znanja prikupljanih tokom skoro dvije decenije trkanja, V60 je prošao kroz dugotrajan period razvoja da bi postao vozilo visokih performansi koje zaslužuje Polestar oznaku.

Osjetljivo upravljanje

Opremljen sa 80% krućim oprugama i Öhlins amortizerima, V60 Polestar šasija reaguje na svaku promjenu na putu.

Lagano mijenjanje brzina

Preuzmite kontrolu pomoću V60 Polestar osmostepenog automatskog mjenjača ili ručnih komandi mjenjača na volanu, podešenim prema Polestar specifikacijama.

Precizno zaustavljanje

Kočioni sistem velikog kapaciteta, uparen sa specijalnim točkovima, zimskim i ljetnjim gumama, stvara kočnice superiorne izdržljivosti.

- Autocar -

Polestar je riješio da napravi brz, bezbjedan i pouzdan drumski automobil, i sve u svemu to je upravo ono što su uradili.

ISKUSITE POLESTAR

Da biste isprobali optimalne vozne mogućnosti i kontrolu, zakažite probnu vožnju za S60 i V60 Polestar u ovlašćenim salonima ili napravite automobil po sopstvenom ukusu prije nego što sjednete za volan.

Saznajte više
Za više informacija posjetite Polestar sajt.


Go to Polestar.com