Umjetnost stvaranja

Tvoj Volvo V90 Cross Country, tvoj način.

Spoljašnji izgled

Stajling za vaše sofisticirane avanture. Posebno razvijani da se uklapaju sa avanturističkim izgledom vašeg Volvo V90 Cross Country.

Bočne zaštitne ploče

Kao savršen dodatak ekskluzivnom dizajnu automobila, ovi jedinstveni elementi za stilizovanje izrađeni od brušenog nerđajućeg čelika naglašavaju robustan i elegantan Cross Country karakter, ističući pritom njegovu visinu.

Dvostruke, razdvojene izduvne cijevi

Ove dvostruke, ugrađene izduvne cijevi izrađene od nerđajućeg čelika dodatno naglašavaju moćan i ekskluzivan izgled vašeg Volvo V90 Cross Country i stvaraju iluziju četiri izduvne cijevi.

Zaštita za branik

Ova ekskluzivna zaštita za prtljag od nerđajućeg čelika visokog sjaja zaštitiće vaš zadnji branik pri utovaru i istovaru prtljaga.

Točkovi 21"

21-inčne aluminijumske felne sa 7 krakova, mat crne boje/brušene ivice Ovi moćni, veliki 21-inčni točkovi sa brušenim ivicama poboljšavaju robustan izgled vašeg V90 Cross Country automobila i čine ga zaista izvanrednim.

Pakovanje i prtljag

Spreman za akciju. Doći do odredišta je samo početak.

Krovni prtljažnik, Volvo dizajn

Posebno dizajniran za vaš Volvo od strane dizajnera naše kompanije, ovaj ekskluzivni i aerodinamični krovni prtljažnik kapaciteta 350 litara u sjajno crnoj boji rješava problem krovnog transporta sa stilom. Brzohvatajuća postolja omogućavaju da se krovni prtljažnik montira jednom rukom, dok vam detalji poput LED osvjetljenja u poklopcu pomažu pri utovaru u mraku.

Nosači

Povećavajući kapacitet krovnog prtljažnika, ovaj bočni nosač se lako montira direktno na šipke i olakšava kačenje Volvo dodataka za nošenje tereta - od krovnog prtljažnika do posebno dizajniranih držača za prtljag.

Držač za bicikla

Da biste lakše ponijeli bicikla na svoje avanture, nudimo širok spektar visokokvalitetnih krovnih držača ili držača za bicikla koji se postavljaju na kuku za vuču vašeg Volvo automobila. Pomoću ovog modernog, lakog držača možete ponijeti do 4 bicikla na kuki za vuču. Mogućnost naginjanja olakšava pristup prtljažniku čak i kada se na nosaču nalaze bicikla.

Podloga za prtljažnik

Ova podloga za prtljag sa zaštitnim ivicama omogućava vam da transportujete prljav ili mokar prtljag bez ostavljanja ogrebotina ili oštećenja tapacirunga u ptrljažniku. Lak je za čišćenje i prekriven površinom koja poboljšava trenje da bi se smanjio rizik od klizanja prtljaga.

Tehnologija i ozvučenje

Udobnost za dužu vožnju. Svako će isprobati vožnju u prvoj klasi u V90 Cross Country-ju, gdje god vas i ostale putnike vaš avanturistički duh odvede.

Medijski server

Zahvaljujući ovom inovativnom uređaju, vaši putnici mogu uživo gledati i uživati u zabavnim sadržajima na do 6 različitih bežičnih uređaja. Čak i bez signala mobilne mreže, mogu da uživaju u filmovima, digitalnoj TV, muzici i fotografijama koje su sačuvane na USB uređaju i povezane na server.

Držač za iPad

Elegantni držač za iPad® omogućava putnicima na zadnjem sjedištu da udobno smješteni gledaju, čitaju ili igraju se, a posjeduje i dva USB ulaza za istovremeno punjenje uređaja. Ako vam držač nije potreban, može se lako ukloniti.

Crveni ključ

Ključem sa daljinskim upravljanjem možete ograničiti najveću brzinu automobila na 120km/h, što ga čini savršenim rješenjem ako su vaša starija djeca novopečeni vozači. Takođe ograničava jačinu zvuka i podešava Adaptivni Tempomat na najveću moguću razdaljinu. Crveni ključ je takođe koristan ako dajete osoblju hotela ili restorana da vam parkira auto, kao i kada ga ostavite u garaži.

Bezbjednost djece

Naša inovativna rješenja čuvaju bezbjednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili tokom tog perioda. Sa novom generacijom Volvo sjedišta za djecu iskoristili smo sve što smo do sada naučili, a vama smo omogućili da uživate u rezultatima.

Sjedište za djecu, sjedište za bebe

Osmišljeno da pruži komfor i zaštitu bebama do godinu dana, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućava jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se lako podešavati sa prednje strane.

Sjedište za djecu, okrenuto ka nazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luksuzne, nove vunene presvlake, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad pruža optimalnu udobnost i bezbjednost za djecu uzrasta od 9 meseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Sjedište za djecu, podizno sjedište

Naše podizno sjedište za djecu koriste djeca uzrasta od 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbjedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Sjedište za djecu, podložni jastuk sa naslonom

Sjedište za djecu sa dodatnom podlogom namijenjeno je djeci starosti od 4 -10 godina i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo udobnosti i bezbjednosti u različitim uzrastima. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.