PONOVO OTKRIJTE ŽELJU

Svjestran, prostran i elegantan. V90 je luksuzna, moderna verzija kultnog Volvo karavana.

Spoljašnji izgled

Opcije za stilizovanje spoljašnjosti novog V90 su napravljene kako bi naglasile dinamičnu eleganciju ovog automobila.

Stajling karoserije sa hromiranim detaljima

Dizajniran ekskluzivno za V90, ovaj elegantni i dinamični paket za stajling karoserije uključuje spojler za prednji branik usklađen sa bojom karoserije, jedinstvene ploče za pragove sa hromiranim umecima, jedinstvene dvojne izduvne cijevi i difuzor u boji karoserije sa hromiranim detaljima.

Izduvne cijevi, dvojne integrisane i difuzor

Ove jedinstvene dvojne izduvne cijevi i difuzor u boji karoserije sa hromiranim elementima su posebno dizajnirani da se uklope uz spoljašnjost vašeg V90. Stvarajući iluziju četiri izduvne cijevi, dvojne izduvne cijevi daju automobilu dominantniju pojavu i naglašavaju njegov otmeni, a ipak elegantni karakter.

Zaštita za branik

Ova ekskluzivna zaštita za branik od nerđajućeg čelika štiti branik vašeg V90 od ogrebotina koje mogu nastati pri ubacivanju i vađenju prtljaga. Branik je izrađen u premijum visokom sjaju i specijalno prilagođen ostalim ekskluzivnim detaljima V90 karoserije.

21” aluminijumske felne sa 10 krakova

Ove ekskluzivne 21" felne sa 10 krakova, model turbina, tonirane i dijamantski rezane, specijalno su dizajnirane da bi proizvele elegantan i luksuzan izgled. Svaki točak je detaljno testiran na otpor pri kotrljanju i izdržljivost, kao i na reakcije na putu pri različitim vremenskim uslovima.

Kućište ključa u bijeloj koži

Kućište ključa izrađeno u bijeloj koži visokog kvaliteta ekskluzivno je dizajnirano kako bi se uklopilo sa enterijerom vašeg Volvo automobila. Ručno izrađeno sa pažnjom i preciznošću, ovo jedinstveno kućište ključa dopunjuje vaš doživljaj Volvo automobila ekskluzivnim osjećajem skandinavskog luksuza i stila.

Dodajte nešto posebno

Naši stilski dodaci i rješenja za lako pakovanje su ekskluzivno dizajnirani da vam omoguće da od vašeg V90 dobijete više.

Kapija za pse

Kapija za pse služi da zaštiti psa prilikom putovanja automobilom i predstavlja kombinaciju zaštitne rešetke, pregrade prtljažnika i podloge prtljažnika koje formiraju bezbjedan prostor za pse. Kapija za pse može da se postavi sa lijeve ili desne strane pregrade prtljažnika, ili sa obije, ako su vam potrebna dva prostora za pse. (Dostupno kasnije tokom 2016. godine)

Zaštitna ploča vrata prtljažnog prostora, osvijetljena

Ekskluzivno dizajnirana za V90 Inscription, ova elegantna, osvijetljena, zaštitna ploča od nerđajućeg čelika štiti ivice prtljažnika pri ubacivanju i vađenju prtljaga. Kada su vrata prtljažnog prostora otvorena, integrisano LED svijetlo pruža elegantno osvjetljenje u kombinaciji sa unutrašnjim osvjetljenjem automobila. (Dostupno kasnije tokom 2016. godine)

Tehnologija i ozvučenje

Bilo da omogućavaju vozaču da bude povezan ili zabavljaju putnike, naši dodaci imaju po nešto za svakoga.

Držač za iPad®

Uz držač za iPad®, putnici na zadnjim sjedištima sada mogu udobno i bezbjedno koristiti svoje iPad uređaje. Bilo da želite da slušate muziku, da gledate film ili da surfujete na internetu, držač za iPad omogućava putnicima na zadnjim sjedištima da u potpunosti uživaju u svakom putovanju, a posjeduje i dva ulaza za USB putem kojih istovremeno možete puniti dva uređaja.

Apple CarPlay

CarPlay preuzima aplikacije i funkcije koje koristite na vašem iPhone-u i omogućava vam da ih koristite na centralnom displeju automobila. Možete čak koristiti Siri funkciju za glasovno upravljanje da biste rukovali elektronskom poštom i SMS porukama, što znači da će vam sva pažnja biti na bezbjednom upravljanju vozilom.

Bezbjednost djece

Naša inovativna rješenja čuvaju bezbjednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili tokom tog perioda. Sa novom generacijom Volvo sjedišta za djecu iskoristili smo sve što smo do sada naučili, a vama smo omogućili da uživate u rezultatima.

Sjedište za djecu, sjedište za bebe

Osmišljeno da pruži komfor i zaštitu bebama do godinu dana, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućava jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se lako podešavati sa prednje strane.

Sjedište za djecu, okrenuto ka nazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luksuzne, nove vunene presvlake, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad pruža optimalnu udobnost i bezbjednost za djecu uzrasta od 9 meseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Sjedište za djecu, podizno sjedište

Naše podizno sjedište za djecu koriste djeca uzrasta od 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbjedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Sjedište za djecu, podizno sjedište/naslon, vuneni

Podizno sjedište sa naslonom je namijenjeno djeci od 4 -10 godina života i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo bezbjednosti u različitim uzrastima, dok im nove, luksuzne vunene presvlake pružaju udobnost. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Polestar Optimizacija Performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogonski sklop ikada. Zbog toga su se inženjeri iz Polestara, pri razvijanju nove generacije optimizacija, fokusirali na 5 kritičnih performansi. Problemu su pristupili kao jedinstvenoj cjelini i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Radeći zajedno, oni pružaju brži, precizniji i instinktivan doživljaj u vožnji.
PRONAĐITE OPTIMIZACIJU ZA VAŠ VOLVO

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.