R-Design

Ponovo otkrijte vožnju

Automobil visokih performansi koji vas spaja sa putem

Precizna kontrola

Stavlja vas za volan

Spajanjem elegancije V90 sa sportskim duhom R-Design-a, dobijen je karavan koji kombinuje preciznost sa kontrolom i čini da se osjećate prijatno. Sportska šasija, utegnuto vješanje, niska visina pri vožnji i ponovo podešen upravljački sistem omogućavaju oštre i brze reakcije koje očekujete od jednog automobila visokih performansi. R-Design sjedišta i ukrasni elementi u kabini odgovaraju spoljnjem dizajnu i uvijek vas podsjećaju koliko je poseban auto koji vozite.

Vozi se. Sa razlogom

V90 R-Design osvojiće vas svojim jedinstvenim stilom čim ga ugledate. R-Design prednja maska, donja maska i umeci branika u sjajno crnoj boji, 20" aluminijumske felne i integrisane izduvne cijevi čine da se vaš auto ističe među drugima. Unutra se nalaze R-Design Contour sjedišta, ručne komande mjenjača na volanu, grafitni ukrasni detalji i tapacirung u boji uglja koji odaju praktičnu, fokusiranu atmosferu. Prosto vas zove da uđete i vozite se, svaki dan.

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.