ZA VIŠE DOŽIVLJAJA

Volvo V90 Cross Country

Otkrijte automobil za sve uslove na putu, koji kombinuje skandinavski oblik sa švedskom izradom.

Spreman za svaku avanturu

V90 Cross Country, osmišljen za intenzivnije avanture, uvijek će Vas udobno dovesti do cilja. Crna maska sa hromiranim dodacima, ivice prozorskih stakala crne boje visokog sjaja i integrisane dvostruke izduvne cijevi ostavljaju jaku impresiju. 21-inčne alu-felne iz asortimana dodatne opreme naglašavaju odlučan izgled vozila. U unutrašnjosti su sjedišta Comfort sa presvlakama od perforirane Nappa kože sa ukrasnim šavovima Cross Country. A tehnologija pogona, kao što je funkcija Hill Descent Control, pobrinuće se kako se u zahtevnim uslovima ne biste zaustavljali.

Konfigurišite V90 Cross Country

VOLVO V90 Cross Country POGLED OD 360°

Pogled iz blizine

Istražite Volvo V90 Cross Country iznutra i spolja pomoću našeg interaktivnog pogleda od 360°.

TapToExplore
360view Backto360view
v90cc_low90_360experience

Detalji o paketu opreme za Cross Country

Ekskluzivni točkovi

Lijepe alu-felne od 19 do 21 inči naglašavaju upečatljivost V90 Cross Country. Naš prepoznatljiv završetak dijamantnog reza stvara jedinstveno odvažan, tehnički savršen izgled.

Robustan stil

Metalna zaštita karoserije Charcoal i prednja i zadnja zaštitna ploča na šasiji pomažu zaštiti karoserije vozila. Veći razmak vozila od tla i 19-inčni točkovi iz asortimana serijske opreme zaokružuju terenski izgled.

Za sve uslove na putu

Pogon na sva četiri točka pruža Vam dodatnu mjeru samopouzdanja u lošim uslovima na putu. Način Off-Road ponovno prilagođava responzivnost vozila i omogućava lakšu terensku vožnju.

Umeci Black Walnut

Za umetke Black Walnut, koji su ekskluzivni za Cross Country, koristili smo sjevernoamerički orah sa simetričnim uzorcima i oblogom od furnira.

Pogledajte sve specifikacije

Učinite ga svojim

Kreirajte svoj savršen Volvo V90. Izaberite iz širokog asortimana boja, specifikacija i dodatne opreme.

Konfigurišite svoj Volvo

Istražite seriju V90

Uporedite pakete opreme
Momentum

PREMIUM

Cross Country

AVANTURA