V90 Cross Country. Automobil za bijeg.

Dizajniran za istraživanje života.
Izradite svoje

Istražite funkcije

Prikazane funkcije možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.

Pogledajte potpune specifikacije
Zavladajte bilo kojim putem

Kiša, led, susnježica, snijeg - samo krenite. Tehnologija pomoći vozaču i napredni pogon na sve točkove kombiniraju se kako bi stvorili najodgovornije iskustvo vožnje u gotovo svim uslovima na cesti.

Izađite

Nastavite da se krećete. Pogon na sve točkove, off road režim vožnje, kontrola spuštanja sa brda, veliki točkovi i dovoljno udaljenosti od tla privešće vas tamo - bez obzira na to koliko trebate da odete van mreže.

Pročistite pogon

Naš blagi hibridni pogonski sklop štedi vam gorivo povratom energije prilikom kočenja. Uživajte u sofisticiranoj vožnji odmah nakon kretanja.

Održavajte svoj nivo

Zadnje vazdušno ogibljenje reaguje trenutačno za održavanje visine, stabilnosti i udobnosti, čineći svaku vožnju glatkom, bez obzira koliko prtljage nosite.

Dajte izjavu

Istražite razlike u ažuriranom vanjskom prostoru koji sadrži novu rešetku, novi spojler, kliznu ploču i nova full LED stražnja svjetla.

Istražite svoj prostor

Prostrana i proširiva prostornost pruža vam puno slobode za opušteno putovanje, bez obzira koliko avanturističko bilo vaše putovanje. Okupite cijelu porodicu, spakujte svu opremu i krenite u elegantni bijeg.

Osigurajte svoje mjesto

Četiri kamere visoke razolucije pružaju vam pogled na parking iz ptičje perspektive od 360 °, tako da možete sa povjerenjem ući u bilo koji zatvoreni prostor bez obzira koliko je lokacija zavučena i prepuna.

Otvoreno nebo

Panoramski krov s otvorenim i naginjanim osobinama omogućava vam trenutno uživanje u zraku i pogledu van. Otvoreno nebo nadohvat ruke - postoji više od jednog načina uživanja na otvorenom.

Pogledajte bolje

Istražite naš V90 Cross Country s našim interaktivnim pogledom od 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
m23620w17360exp

Krenite na sledeći korak

Kreirajte svoj V90 Cross Country

Kreirajte V90 Cross Country prilagođen vama i vašem životu.

Rezervišite testnu vožnju

Doživite to stvarno.

Pronađite zastupnika

Pronađite najbližeg zastupnika.