VAŠ ŽIVOT, VAŠ Volvo XC40

Kreirajte Volvo XC40 koji se savršeno uklapa u način Vašeg života uz Volvo Cars dodatke dizajnirane za Vas i Vaš automobil.

21-inčni alu-naplatci otvorenih krakova

Ovi opcionalni naplaci od 21 inč sa pet krakova akcentuju čvrst karakter Volvoa XC40. Završnica u "dijamantskom rezu" savršeno dopunjuje čiste i snažne linije automobila.

Pakovanje i utovar

Živite Vaš život do maksimuma – Volvo Cars dodatna oprema je stvorena da učini Vaš Volvo XC40 još svestranijim.

Zaštitna čelična rešetka

Naša snažna čelična rešetka pravi snažnu barijeru između putničkog i tovarnog prostora. Postavljena korišćenjem jednostavnih priključnih tačaka, ona Vam pomaže da transportujete kućnog ljubimca - ili kabasti teret - što je sigurnije i bezbjednije moguće.

Reverzibilna tekstilna podloga prtljažnog dijela

Ova reverzibilna podloga ima sa jedne strane tekstil vrhunskog kvaliteta, a sa druge plastiku koja je vodootporna kako bi odgovarala širokom spektru potreba. Trajna i praktična, ova podloga može da se produži kako bi pružila zaštitu naslonima zadnjih sjedišta kada su spuštena.

Nosač za bicikl, montiran okvir

Ovaj nosač za bicikl dopušta Vam da ponesete ono što volite sa sobom. Napravljen od snažnog, ali lakog aluminijuma, on drži bicikl na svom mestu uz kopču koja se brzo otpušta, samopodešava i zaključava. Ruka, zatezač, drži ram na svom mjestu u toku vožnje.

Sklopiva kuka

Naša sklopiva kuka za vuču je tu kada Vam je neophodna - i nema je kada je nepotrebna. Pritisnite dugme u prtljažniku i ona elektronski izlazi. Sve što treba da uradite jeste da je zaključate u svoj položaj uz pomoć jednog klika. Dostupan je i nosač za bicikl specijalno dizajniran da se uklopi uz kuku.

Bezbjednost djece

Naše bezbjednosne inovacije Vam pomažu da zadržite djecu bezbjednu u automobilima više od pedeset godina. Naučili smo mnogo toga za to vreme. Uz novu generaciju Volvo dječjih sjedišta, primenili smo sve što smo naučili i proslijedili pogodnosti Vama.

Više
Dječije sjedište, sjedište za novorođenče

Dizajnirana da obezbijede komfor i zaštitu za novorođenčad od rođenja do godinu dana starosti, naša sjedišta okrenuta unazad su duboka, uz novu luksuznu vunenu oblogu i visoke bočne panele. Velika ručka za nošenje se jednostavno podešava korišćenjem jedne ruke tako da se naslon za glavu podešava sa prednjih sjedišta.

Dječije sjedište, okrenuto unazad

Uz unaprijeđen prostor za noge, dodate opcije podužnog podešavanja i podešavanja nagiba i luksuzne vunene obloge, naša dječja sjedišta okrenuta unazad pružaju optimalan komfor i bezbjednost za djecu od devet mjeseci do 6 godina. Kompaktni dizajn i mala masa znače da su laka za postavljanje, podešavanje i uklanjanje.

Dječije sjedište "booster" sjedište

Naša dječija "booster" sjedišta pružaju djeci od četiri do 10 godina starosti mogućnost da se voze okrenuta unaprijed. Tapacirano uzglavlje, visoki bočni paneli i zaštita za ramena obezbjeđuju bezbjedno putovanje, dok luksuzna vunena obloga garantuje komfor.

Dječije sjedište, "booster" jastuk/naslon, vuna

Dizajnirana za decu od 4 do 10 godina sedištastarosti, naša "booster" jastuk sjedišta sa naslonom obezbjeđuju da pojas uvijek stoji ispravno kako bi djeci obezbijedio isti visoki nivo bezbjednosti kako rastu, dok luksuzna nova vunena obloga obezbjeđuje komfor. Naslon može biti podešen u položaj za odmor/spavanje i posjeduje pet različitih opcija podešavanja visine.

Nastavite da istražujete

Za svaki automobil i svakog putnika, pripremili smo dodatke koji čine život mnogo jednostavnijim.