Prilagodite svom ukusu

Pregledajte našu popularnu ponudu ili se konsultujte sa ovlašćenim zastupnikom o cjelokupnom asortimanu završnih detalja.

Spoljašnji izgled

Uz dva premijum stilska kompleta i širokim spektrom dodataka, možete svom XC90 dati lični pečat.
Spoljašnji izgled

Ovaj komplet uključuje Tech Matte Black spoljašnju opremu, prednje i zadnje zaštitne ploče od nerđajućeg čelika, prednje dekorativne okvire, integrisane izduvne cijevi i integrisane stepenike sa osvjetljenjem.

22" aluminijumske felne

Premijum felne, sa 6-duplih krakova, brušenih ivica u mat crnoj boji daju sportsku crtu vašem potpuno novom XC90 modelu..

Stepenici

Stepenici, integrisani sa osvijetljenjem. Ekskluzivni i elegantni stepenici naglašavaju luksuzan izgled automobila.

Komplet za stilizovanje zaštitnih ploča

Komplet za stajling sa elegantnim zaštitnim pločama od nerđajućeg čelika daje luksuznu notu vašem XC90 modelu. Uključuje dvostruke integrisane izduvne cijevi koje upotpunjuju elegantan, a moćan izgled. Ovaj komplet za stilizovanje koji može da se poruči u svim bojama karoserije uključuje zaštitne ploče na zadnjem i prednjem braniku.

Tehnologija i ozvučenje

Upotpunite najnovije XC90 intuitivne kontrole vozača i vrhunski audio užitak dodacima za vaše specifične potrebe.

Držač za iPad®

Držač za iPad® omogućava vam da bezbjedno i ergonomski ispravno koristite vaš iPad® na zadnjem sjedištu jer je postavljen u horizontalnoj i udobnoj poziciji Ponesite vaš iPad® sa sobom u auto i uživajte u njegovim aplikacijama tokom vožnje. Slušajte muziku, odgledajte film, čitajte mejlove ili surfujte internetom. Volvo držač za iPad® vam to omogućava.

Sensus Navigacija

Sensus Navigacija vam daje pametnu, integrisanu navigaciju bez mnogo dugmadi. Dobijate informacije preko displeja vozača, displeja na vjetrobranskom staklu ili centralnog displeja. Osim toga, Sensus Navigacija vas povezuje sa aplikacijama i uslugama na bazi tehnologije oblaka koje vam pomažu da komunicirate kao i da nađete mjesto za parkiranje ili mjesto sa najboljom kafom u gradu.

Pakovanje i prtljag

Ovi pametni dodaci su praktični i elegantni, a uz njih ćete od vašeg novog XC90 dobiti maksimum.
Sklopiva kuka za vuču

Pritiskom na dugme možete lako da sakrijete ovu poluelektričnu kuku za vuču kada vam ne treba.

Čelična rešetka

Pobrinite se da sve ostane na svom mjestu. Zaštitna čelična rešetka sprečava da teret poleti naprijed pri sudaru ili snažnom kočenju.

Kapija za pse

Kapija za pse bezbjedno drži psa na mjestu čak i kada su vrata prtljažnika širom otvorena. U kombinaciji sa zaštitnom rešetkom, zaštitnom oblogom prtljažnika i pregradom prtljažnog prostora, moguće je staviti jednu ili dvije kapije za pse. Kapija se lako otvara i zatvara, ali i skida kada se ne koristi.

Tekstilna patosnica prtljažnog prostora sa dva lica

Ova elegantna tekstilna patosnica vam omogućava da zadržite atraktivan izgled prtljažnog prostora čak i ako povremeno transportujete prljave terete. Patosnica ima dva lica i vodootporna je – sa jedne strane je izrađena od tkanine usklađene boje, a sa druge od plastike.

Bezbjednost djece

Naša inovativna rješenja čuvaju bezbjednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili tokom tog perioda. Sa novom generacijom Volvo sjedišta za djecu iskoristili smo sve što smo do sada naučili, a vama smo omogućili da uživate u rezultatima.

Sjedište za djecu, sjedište za bebe

Osmišljeno da pruži komfor i zaštitu bebama do godinu dana, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućava jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se lako podešavati sa prednje strane.

Sjedište za djecu, okrenuto ka nazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luksuzne, nove vunene presvlake, naše sjedište za djecu okrenuto ka nazad pruža optimalnu udobnost i bezbjednost za djecu uzrasta od 9 meseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Sjedište za djecu, podizno sjedište

Naše podizno sjedište za djecu koriste djeca uzrasta od 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbjedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Sjedište za djecu, podizno sjedište/naslon, vuneni

Podizno sjedište sa naslonom je namijenjeno djeci od 4 -10 godina života i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo bezbjednosti u različitim uzrastima, dok im nove, luksuzne vunene presvlake pružaju udobnost. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.