DODACI

UČINITE VAŠ VOLVO VIŠE VAŠIM

Što je novo

Nekoliko naših omiljenih dodataka dostupni su na trenutno aktuelnim modelima.

Sensus Navigacija

Lako za upotrebu, bez previše dugmića. Primajte informacije preko displeja za vozača, displeja na vjetrobranskom staklu ili centralnog displeja. I povežite se sa aplikacijama koje vam pomažu da pronađete parking mjesto ili najbolju kafu u gradu.

Nosači

Ovi aerodinamični aluminijumski nosači prtljaga se postavljaju direktno na šine stvarajući krovni sistem za nošenje prtljaga koji je lak za korišećnje. Dodajte držač za skije ili drugu Volvo dodatnu opremu za nošenje tereta i krenite na put.

Park assist kamera (zadnja)

Parkiranje unazad na skučeno parking mjesto može da bude jako stresno, ali pomoću kamere za pomoć pri parkiranju dobijate značajno bolju preglednost iza automobila. Kao da imate oči na potiljku.

PRONAĐI RASPOLOŽIVE DODATKE

Izaberite vaš Volvo

Dodaci za nove i sadašnje vozače

Tražite nove krovne nosače? Sigurnosnu rešetku? Sjedište za dijete? Sva naša dodatna oprema napravljena je po mjeri za vaš Volvo i dizajnirana za sve avanture, za porodice i za ljubitelje vožnje.

See all accessories

Sensus Connected Touch
Držač za bicikla
Patosnica za prtljažni prostor

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.