KADA JE VOŽNJA BITNA

Performance by Sweden

Polestar

Predstavljamo vam Polestar, trkačkog partnera kompanije Volvo još od 1996. godine. Rođen na trkačkim stazama Švedske i širom svijeta, Polestar razumije da se trke ne dobijaju u jednom krugu. Za pobjedu u trci i u šampionatu, automobil mora da prođe kroz cilj. Svaki put. A da bi to uspio, mora da bude optimalno izbalansiran, bezbjedan i predvidiv. To znanje je primijenjeno na svim Polestar proizvodima za putne automobile. Dakle, bilo da je u pitanju Polestar optimizacija performansi, Polestar djelovi za sportska vozila ili auto koji je dizajnirao Polestar, svi su zasnovani na istom inženjerskom pristupu.

S60 i V60 Polestar

Polestar je stvorio automobile za prave vozače, automobile koji su izbalansirani i predvidivi, ostajući pri tome vjeran svom inženjerskom pristupu. Napravljeni na suštinski bezbjednoj i pouzdanoj Volvo platformi, Polestar automobili se fokusiraju na aktivnog vozača. Uravnotežena, staložena mašina omogućava zaljubljenicima u vožnju da uživaju u vozilu koje se podjednako dobro snalazi na vijugavim seoskim putevima kao i na prometnom autoputu, koje ostaje udobno, a daje vam veću kontrolu. Da biste u potpunosti razumjeli o čemu govorimo, vjerovatno vam treba jedna probna vožnja. Uživajte.

Stvoreni za performanse

Polestar Optimizacija Performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogonski sklop ikada. Zbog toga su se inženjeri iz Polestara, pri razvijanju nove generacije optimizacija, fokusirali na 5 kritičnih performansi. Problemu su pristupili kao jedinstvenoj cjelini i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Radeći zajedno, oni pružaju brži, precizniji i instinktivan doživljaj u vožnji.

PRONAĐITE OPTIMIZACIJU ZA VAŠ VOLVO

PROČITAJE VIŠE O OPTIMIZACIJI

KONTAKTIRAJ PRODAVCA

Pronađite najbliže zastupništvo ili servis

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.