Dizajn enterijera

Pogledajte detaljnije unutrašnjost potpuno električnog modela XC40 Recharge.

Uspravni ekran za informisanje i zabavu i dvostruki ventilacioni otvori u potpuno električnom modelu Volvo XC40 Recharge.
Krupni plan kristalne ručice mjenjača na crnoj centralnoj konzoli potpuno električnog modela Volvo XC40 Recharge.

Istaknuti detalji dizajna

Presvlake bez kože u modelu Volvo XC40 Recharge.

Enterijer bez kože

Enterijer potpuno električnog modela XC40 Recharge je kreiran bez korišćenja kože. Odaberite naše ekskluzivne presvlake Tailored Wool Blend za elegantan, skandinavski ambijent – podjednako udobne i po toplom i po hladnom vremenu.

Djelimično reciklirane podne obloge i presvlake u modelu Volvo XC40 Recharge.

Održivi materijali

XC40 Recharge je dostupan sa djelimično recikliranim presvlakama i podnim oblogama kao održivijom opcijom, kao i vizuelno usklađenim karakteristikama dizajna enterijera.

Ambijent sa pozadinskim osvjetljenjem

Proziran dekor sa pozadinskim osvjetljenjem inspirisan topografijom stvara prirodan, miran sjaj i savremeni doživljaj u kabini.

Pametna rješenja za odlaganje u kabini potpuno električnog modela Volvo XC40 Recharge.

Pametno odlaganje u kabini

U unutrašnjosti ćete otkriti pametna rješenja za odlaganje boca za vodu, torbi za treninge, telefona, laptopova, hrane za ponijeti i mnogih drugih stvari.

Odlaganje u prtljažniku je postalo pametnije

Uz XC40 Recharge imate veći, bolji i raznovrsniji prostor za skladištenje nego što biste mogli da očekujete u kompaktnom SUV-u, bez ugrožavanja udobnosti ili bezbjednosti. On ima tovarni prostor ispod poda, prostor za odlaganje spreda i veliki zadnji prtljažnik koji se lako pakuje, nema prag i ima potpuno ravan pod za utovar kada se obore sjedišta.

Mirna, udobna i ergonomski optimizovana kabina modela Volvo XC40 Recharge.

Dizajniran za vas

Inspirisan skandinavskom estetikom, XC40 Recharge spaja funkcionalnost, jednostavnost i umijeće izrade. Mirna, udobna i ergonomski optimizovana kabina ima sofisticirana sjedišta sa visokim položajem sjedenja i dobro reagovanje prilikom upravljanja, koje pruža više kontrole i udobnosti u vožnji.

Otvoreno nebo

Panoramski krov sa nagibnim i potpunim otvaranjem stvara prozračan ambijent koji svako putovanje podiže na novi nivo. Električna zaštita od sunca smanjuje odsjaj tokom sunčanih dana, a zatamnjeno laminirano staklo povećava udobnost i bezbjednost.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google mape su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.