Bezbjednost djece je naša struka

Unaprijeđivanje bezbjednosti djeteta u našim automobilima je načelo kojim se Volvo rukovodi već dugo. Igrali smo ključnu ulogu u razvoju sjedišta za djecu koja su okrenuta ka nazad i 1978. godine smo prvi predstavili svijetu podizno sjedište. Sada nastavljamo da uvodimo novine koristeći naše znanje i stručnost, da bismo proizveli najbezbjednije automobile. Ključni element naše vizije je da do 2020. godine niko ne nastrada ili bude teško povrijeđen u novom Volvo automobilu. Ovo zovemo Vizija 2020.

Štitimo ono što je važno - vašu djecu

Želite da svom djetetu pružite najbolju moguću zaštitu u automobilu, a to želimo i mi. Otkrijte kako vam naše decenije iskustva, naročito u oblasti korišćenja sjedišta za djecu okrenutih ka nazad, pomažu da sačuvate one koje najviše volite.


Lideri u oblasti bezbjednosti djece: istorijat

Previous:

Next:

Vizija bezbjednosti za sve

Spasavanje života je ono što nas motiviše

Posvećeni smo tome da učinimo život bezbjednijim ljudima svih uzrasta. Naša vizija je da niko neće biti teško povrijeđen niti nastradati u novom Volvo automobilu.

Bezbjednost djece, na Volvo način

Više od 50 godina smo lideri u oblasti bezbjednosti djece, zahvaljujući jedinstvenom pristupu, koji predstavlja kombinaciju iscrpnog istraživanja sa bezgraničnim inovacijama.