Bezbjednost djece, na Volvo način

Vizija bezbjednosti za sve

VEĆ GENERACIJAMA DEFINIŠEMO BEZBJEDNOST

Naš obimni priručnik "Djeca i Automobili" vam daje sve informacije koje su vam potrebne da djecu učinite što bezbjednijom u vašem automobilu. Saznajte kako se ispravno koristi sjedište za djecu, i otkrijte što je kompanija Volvo Cars naučila tokom decenija inovacija i istraživanja.

BEZBJEDNOST DJECE NA PREDNJEM SJEDIŠTU

Naša preporuka za upotrebu vazdušnog jastuka prednjeg sjedišta za djecu je dopunjena, zahvaljujući napretku tehnologije vazdušnih jastuka posljednjih godina. Stoga imamo nove bezbjednosne preporuke kada su u pitanju djeca koja se voze na prednjem sjedištu Volvo automobila.

Putovanje u prvoj klasi za vašu djecu

Istražujemo nove načine kako da i roditeljima i djeci olakšamo život i učinimo ga udobnijim sa našim Excellence konceptom sjedišta za djecu. Napravljena ekskluzivno za XC90 Excellence, naš najluksuzniji model do sada, ova koncept sjedišta su okrenuta ka nazad za optimalnu zaštitu, i pružaju izvanrednu bezbjednost, pristupačnost i raznovrsnost.


Elegantna. Bezbjedna. Naša nova sjedišta za djecu

Naša nova sjedišta za djecu kombinuju sve ono što znamo o bezbjednosti sa predivnim skandinavskim dizajnom. Napravljena od izuzetne tkanine koja sadrži 80 procenata prirodnih vuna, ova dječja sjedišta su najudobnija sjedišta koja smo mi ikada napravili. Sa našim Volvo sjedištima za djecu, vaše dijete će biti bezbjedno gdje god da idete, kojim god automobilom.

Read more