BEZBJEDNOSNE FUNKCIJE KOJE SPAŠAVAJU ŽIVOTE

IntelliSafe - svakodnevno unaprijeđuje vašu bezbjednost

Već decenijama kompanija Volvo Cars razvija bezbjednosne funkcije koje spašavaju živote. IntelliSafe danas predstavlja skup inteligentnih tehnologija koji uspješno spriječava ili ublažava posljedice sudara. On predviđa opasnost i može vam pomoći da je izbjegnete. Mislite o njemu kao o vašem kopilotu koji je uvijek na oprezu i spreman da reaguje da biste vi bili bezbjedni.
Više

Novi Volvo XC90 - naš najbezbjedniji auto ikada

Naš novi luksuzni SUV objedinjuje sve što znamo o bezbjednosti.


Prepustite kontrolu za bezbjednije putovanje

Mi već testiramo prototipe samovozećih automobila sa IntelliSafe Autopilot tehnologijom koji će vaša putovanja učiniti opuštenijim i bezbjednijim. Kada više ne želite da vozite, vaš automobil preuzima kontrolu pritiskom na jedno dugme i daje vam slobodno vrijeme. Ovo će promijeniti svakodnevno putovanje do posla.
Više

Povezivanje sa "oblakom" za vašu bezbjednost

Naš pilot program Povezana bezbjednost dijeli informacije među Volvo automobilima putem tehnologije oblaka može učiniti puteve bezbjednijim za sve. Test automobili koriste tehnologiju koja upozorava na klizave puteve kako bi uočili led na putevima i upozorili vozače u blizini i putare na opasnost. Postoji i funkcija upozorenja na uključena sva četiri pokazivača pravca kod drugog vozila u okolini.