VOLVO JE MNOGO VIŠE OD AUTOMOBILA

Doživite našu prošlost, sadašnjost i budućnost.

Naše angažovanje oko onih koji postanu dio porodice kupovinom Volvo automobila nastavlja se mnogo godina nakon toga. Na kraju krajeva, mi smo kompanija kojoj su ljudi na prvom mjestu. o se vidi, na primjer, po obuci vozača koju nudimo u Švedskoj, kao i po raznim drugim programima koji se zasnivaju na odnosu sa ljudima. 

Ako nemate tu sreću da živite u Švedskoj, pogledajte izvanredne jedrilice koje učestvuju u Volvo Ocean Race-u kada budu u vašoj blizini!

Volvo Cars Centar za Posjetioce

Doživite pravo Volvo iskustvo u srcu kompanije Volvo u Geteburgu. Bez obzira na to da li želite da vidite kako nastaju novi automobili u našoj fabrici, da isprobate najnovije Volvo automobile ili da više naučite o našim vizijama za Bezbjednost, Zaštitu životne sredine, Dizajna i Buduće mobilnosti - imamo aktivnost u kojoj ćete uživati.

Volvo Cars salon

Posjetite kompaniju Volvo Cars u Kungstredgordenu u Stokholmu. Ovdje možete da saznate nešto više o Volvo brendu, kao i o filozofiji i tehnologiji bezbjednosti, zaštite životne sredine, dizajna i buduće mobilnosti. Osim toga, možete uživo da vidite naše automobile i proizvode. Možete čak i da iznajmite prostor za konferenciju.