TWIN ENGINE MOTOR - PERFORMANSE, BEZ KOMPROMISA

Plag-in hibridna tehnologija bez kompromisa

Vrhunac Drive-E tehnologije je Twin Engine - naš asortiman plug-in hibridnih modela koji kombinuju električni motor sa efikasnim benzinskim ili dizel motorom kako bi proizveli visoke performanse uz nisku emisiju izduvnih gasova 
Plug-in hibridna tehnologija je napravljena prema vašim potrebama. Dobijate isti nivo bezbjednosti, praktičnosti i luksuza koji nude i drugi naši modeli, a sve to uz veću snagu, manje negativnog uticaja na životnu sredinu i nekoliko pametnih režima vožnje koji poboljšavaju svako putovanje.

Režim vožnje za svako putovanje

Sa Twin Engine motorom vaš Volvo se nepogriješivo uklapa u vaš život, zahvaljujući nizu korisnih režima vožnje. Izaberite onaj koji želite jednostavnim pritiskom na dugme.

Pure

Putujte na posao u nečujnoj udobnosti, koristeći samo električno napajanje. Zahvaljujući dometu od 50 kilometara, na većini putovanja ćete imati nultu emisiju štetnih gasova.

Hybrid

U svakodnevnoj vožnji, Hybrid režim automatski bira između izvora napajanja - ili ih kombinuje - da bi vaša vožnja bila što je više moguće neometana i efikasna.

Power

Kada poželite da ubrzate, Power režim rada kombinuje oba pogona kako bi vam omogućio maksimalno ubrzanje i preciznije reagovanje na gas uz stabilnost pogona na sva četiri točka.

Upoznajte našu porodicu plug-in hibrida

Kako god da živite, naš plug-in hibridni pogon ima modele koji će vam poboljšati život. Naši Twin Engine modeli omogućavaju Volvo luksuz i performanse uz emisiju štetnih gasova od samo 49g/km, a na vrhu te klase nalazi se XC90 T8 Twin Engine, premijum SUV sa sedam sjedišta koji posjeduje senzacionalne performanse uz nultu emisiju štetnih gasova. Kako naša porodica hibridnih plug-in pogona raste, tako se povećava i vaša mogućnost izbora. U budućnosti ćemo vam ponuditi Twin Engine verzije svih automobila koje imamo u ponudi, uključujući i novi S90, i lansirati izuzetno efikasan model sa pogonom na prednje točkove.

Vozite pametnije

Elektrifikacija je bolji, efikasniji način da ostvarite performanse kakve želite. Twin Engine modeli su među najsnažnijima u svojim segmentima koji omogućavaju ubrzanje bez napora i besprijekornu preciznost, a i dalje spadaju među najefikasnije modele. Mi pravimo automobile prema vašim potrebama, što je razlog zbog kojeg je elektrifikacija već postala ključna komponenta naših automobila.

Dopuni, uključi

Kao i sve naše inovacije i Twin Engine tehnologija je dizajnirana sa ciljem da vam unaprijedi i pojednostavi život. Ne morate brinuti o tome da li će vaš automobil ostati bez struje, zato što posjeduje i konvecionalni motor koji će vas uvijek odvesti do željene destinacije. Punjenje je lako a baterija na našim plug-in hibridima je postavljena tako da se ne gubi ni na prostoru, ni na bezbjednosti, ni na uživanju u vožnji. Twin Engine vam pruža sve što očekujete od jednog Volvo automobila, i više.