NAJZAHTJEVNIJI TEST - STVARNI ŽIVOT

Kako će izgledati prvo testiranje autonomnih automobila u stvarnom svijetu

Testiranje u gradu

Da bismo bili sigurni da je naša autonomna tehnologija spremna za stvarni saobraćaj, izabrali smo za naše Drive Me testiranje neke od najopterećenijih saobraćajnih trasa u Geteborgu. Savršene su za bezbjedno testiranje u prigradskom okruženju sa prosječnom brzinom vožnje od oko 70km/h, bez pješaka i sa velikim razmakom između traka.

Preuzmite kontrolu uz IntelliSafe Autopilot

Kao i svaka Volvo Cars inovacija, IntelliSafe Autopilot je jednostavan za upotrebu. Otkrijte koliko će biti lako birati između uobičajene i autonomne vožnje zahvaljujući Sensus tehnologiji, našem inteligentnom načinu da vas povežemo sa vašim automobilom i svijetom.


Učenje iz iskustva

Iznošenje tehnologije iz laboratorije u pravi svijet znači da ćemo pronaći odgovore na pitanja koja je potrebno postaviti.

Građenje povjerenja

Da biste dozvolili automobilu da vas vozi, potrebno je da imate puno povjerenje u tehnologiju. Biće potrebno povjerenje u automobil - povjerenje da je bezbjedan i da zna gdje je krenuo. Mi znamo da tehnologija radi, ali u to moraju da povjeruju i naši kupci. Drive Me će nam pokazati kako da to postignemo.

Istražena interakcija

Da bi autonomna tehnologija uspješno radila, potrebno je da razumijemo kako vozači na nju reaguju i kakvu interakciju imaju sa automobilima bez vozača, a Drive Me projekat nam upravo u tome pomaže. Isprobavajući tehnologiju, čiji će rezultat biti IntelliSafe Autopilot, na javnim putevima, možemo saznati što se dešava pri susretu vozača sa tehnologijom.

Zašto radimo zajedno

Autonomnim automobilima potrebni su odgovarajući putevi i infrastruktura. Uz pomoć naših partnera u Drive Me projektu, naučićemo kako da promijenimo fizički i virtuelni svijet da bi podržali budućnost ličnog transporta.

Upoznajte Drive Me automobile

Drive Me flota će se sastojati od XC90 automobila opremljenih našom najnovijom autonomnom tehnologijom - ovi automobili su naši najinteligentniji i najnapredniji do sada.