SENSUS

DOZVOLITE DA VAS ZABAVIMO

Sensus otvara svijet informacija, zabave i povezanosti koji svako putovanje čine zabavnim. Mi razumijemo da želite da imate mogućnost da slušate vašu omiljenu muziku, da ostanete u kontaktu i da ponesete svoj digitalni svijet sa sobom. Sensus čini sve ovo, i više od toga, mogućim.

Vaša omiljena muzika, gdje god da se nalazite

Preko integrisane Spotify aplikacije možete slušati muziku u vašem Volvu bez potrebe za povezivanjem na vaš telefon. Dobijate besprijekorno iskustvo, sa poboljšanom funkcijom pretrage, a putnici mogu koristiti svoje mobilne telefone kao daljinske za još veću ugodnost. Volvo je prva marka automobila koja nudi ovu integrisanu uslugu u svim novim automobilima u cijelom svijetu.

Povezano, prijatno iskustvo

Sensus Connect je skup funkcija koje obogaćuju doživljaj u vašem Volvo automobilu, a isti uključuje premijum audio sisteme, poboljšanu povezanost i medijske funkcije kao i aplikacije za zabavu i informisanje.

Apple CarPlay

Apple CarPlay je pametan način da koristite iPhone u svom Volvo automobilu koji vam omogućava da primate pozive, gledate mape, birate muziku i koristite aplikacije pomoću centralnog displeja i kontrola na volanu vašeg Volvo automobila. Siri glasovno upravljanje je tu da vam pomogne, ono može da šalje, čita i odgovara na poruke za vas. Sve što je potrebno je da povežete svoj telefon preko USB priključka u automobilu.

Premijum ozvučenje Bowers&Wilkins

Na kojem god da ste sjedištu, uz naš premijum Bowers&Wilkins sistem ozvučenja možete čuti muziku koju volite onako kako je to izvođač zamislio. Napravljen sa svjetski priznatim premijum brendom audio uređaja Bowers&Wilkins, ovo je jedan od najboljih audio sistema za automobile u svijetu. Sa 19 zvučnika i jedinstvenim niskotonskim zvučnikom sa ventilacijom ugrađenim u strukturu automobila, emituje čist, jasan i moćan zvuk.