Volvo kolekcija

Volvo Kolekcija donosi broj posebno odabranih proizvoda sa istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki dio je primjer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderno skandinavsko obilježje vašem životu i savršen je dodatak vašem automobilu.

Boca za vodu, prozirna

Prozirna boca za vodu od 600 ml izrađena od ekološke plastike, sa aluminijskim poklopcem i crno uokvirenim slovima Volvocars Sweden.

12,00 €

Cordura ruksak

Glavnoj pregradi se može pristupiti otvaranjem rolltop-a, zatvarača na vrhu ili sa strane. Sadrži i unutarnju pregradu u kojoj možete nositi i zaštiti svoj laptop, a iza unutrašnjeg zatvarača kriju se dva džepa. Volumen mu je 15 litara.

164,00 €

Cordura ruksak Special edition

Ovo je ograničena serija ruksaka dizajnirana i razvijena od strane Volvocarsa i švedskog proizvođača Sandqvista. Izrađen od lagane i vodootporne Cordura tkanine koju je gotovo nemoguće pocijepati. Kombinacija boja je ekskluzivna za Volvo i odabrana je tako da bude komplementarna unutrašnjosti novog XC40.

182,00 €

Ručni sat 36, XC40 Edition

Kreiran u odjeljenju za dizajn Volvocarsa, ovaj sat iz ograničene serije je kombinacija skandinavskog dizajna i modernih materijala. Kaiš je izrađen od sušene švedske kože obojane prirodnom crnom bojom sa kontrastnim licem u bijeloj boji, narandžasta kazaljka odražava Lava boju tepiha dostupnu za XC40.

200,00 €

Ručni sat 40, XC40 Edition

Kreiran u odjeljenju za dizajn Volvocarsa, ovaj sat iz ograničene serije je kombinacija skandinavskog dizajna i modernih materijala. Kaiš je izrađen od sušene švedske kože obojene prirodnom crnom bojom sa kontrastnim licem u bijeloj boji, narandžasta kazaljka odražava Lava boju tepiha dostupnu za XC40.

200,00 €

Volvo Ocean Race ruksak

Svaka avantura ima svoj prikladni ruksak. Spakujte najpotrebnije u ovaj 20 litarski ruksak za laptop. Njegov elegantan dizajn odlikuje se velikom pregradom sa obloženim prostorom pozadi za laptop. Skriveni patentni zatvarač na spoljnjem dijelu omogućava pristup manjim predmetima.

75,00 €

Volvo Ocean Race sunčane naočare

Sunčane naočare visoke zaštite od proizvođača SUNREAD. Polarizovano plavo staklo daje 100% UVA i UVB zaštite te istovremeno smanjuje naprezanje oka i pomaže vam da vidite bolje u okruženju sa vodenim površinama, snijegom, pijeskom i drugom reflektivnom okolinom. Na jednoj strani je natpis VOLVO OCEAN RACE a na drugoj SUNREAD.

41,00 €

Volvo Ocean Race Torba za posadu (Musto)

Redizajnirana za mornare Volvo trke, ova velika torba ima kapacitet 60l i omogućava da držite sve svoje stvari u blizini. Gornja pregrada se može zaključati pa tako možete držati sve svoje stvari na sigurnom. Donji dio presvučen je PVC-om spriječava prodiranje vode i kvašenje sadržaja torbe.

97,00 €