Sensus Connect

Otkrijte aplikacije i mogućnosti koje će svaku vožnju učiniti najboljom vožnjom vašeg života.

Sensus Connectivity

Vaš život. Vaš Volvo. Povezani.

Uz ugrađeni USB i pomoćne priključke, kao i bežičnu Bluetooth vezu i mrežne tehnologije, možete se isključiti kod kuće i povezati na putu.

Vaš WiFi hotspot

Naše opcione Volvo On Call usluge vam omogućavaju da napravite WiFi hotspot unutar automobila da biste povezali pametni telefon, laptop ili tablet sa Internetom.

Povezivanje pametnog telefona

Nemate Volvo On Call usluge? Sve funkcije Sensus Connect možete da aktivirate i pomoću vašeg pametnog telefona (putem Bluetooth-a ili bežičnog interneta).

NAPREDNA AUDIO TEHNOLOGIJA

Vaša muzika na vrhunskom ozvučenju

U saradnji sa kompanijom Harman Kardon, naši audio stručnjaci su stvorili jedan od najboljih automobilskih audio sistema u klasi. Zahvaljujući inovativnoj Dirac Live® tehnologiji, muzika koju slušate zvučaće punije i čistije. Vaša omiljena muzika za vožnju zaslužuje vrhunski zvuk. 

SENSUS CONTROL

Intuitivne kontrole za lagodnu vožnju

Vozite udobno sa ergonomskim, pametno postavljenim kontrolama sa najboljim odnosom forme i funkcionalnosti.

Dostupnost kod novih modela

Sensus Connect je dostupan u svim našim novim automobilima (osim XC90) kao standardna ili opciona funkcija, zavisno od tržišta na kom kupujete svoj automobil.

S80

V40 Cross country

V70

XC70

Podrška

Da li vam je potrebna pomoć u vezi sa upotrebom funkcija ili povezivanjem vaših uređaja na Sensus Connect? Posjetite dio o Sensus Connect-u u okviru stranice Volvo podrške i pronaći ćete svu pomoć koja vam je potrebna.

Volvo Cars podrška

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.