CarPlay

Uživajte u mogućnostima vašeg iPhone-a iz vozačevog sjedišta.

CARPLAY FUNKCIJA

Bezbjedniji način igranja sa vašim telefonom

Pomoću Volvovog ugrađenog ekrana osjetljivog na dodir, možete uživati u odabranim funkcijama bez uzimanja telefona u ruke.

Glas

Pomoću Siri-Apple aplikacije za glasovnu kontrolu- možete uraditi sve. Samo pritisnite dugme za glasovnu kontrolu i dobićete pomoć koja vam je potrebna.

Dodir

Jednostavnim pritiskom na dugme, možete pristupiti svojim kontaktima, muzici, mapama i drugim podržanim aplikacijama preko Volvo ugrađenog ekrana osjetljivog na dodir.

Kontrole u automobilu

CarPlay se lako može kontrolisati bez skidanja pogleda sa puta, pomoću dugmića koji su praktično raspoređeni na volanu i instrument tabli.

APPLE APLIKACIJE

Bolji život na putu

Koristite CarPlay za pristup popularnim Apple aplikacijama za iPhone. Obavljajte pozive, šaljite i primajte poruke, tražite uputstva i slušajte muziku-sve iz vozačevog sjedišta.

Poruke

Možete da šaljete i odgovarate na SMS poruke pomoću Siri ili ekrana osjetljivog na dodir. To je sigurniji način da ostanete u kontaktu sa spoljnim svijetom.

Telefon

Pričanje tokom vožnje ne mora odvraćati pažnju. Obavljajte pozive i preslušavajte glasovnu poštu uz pomoć Siri aplikacije.

Mape

Apple mape i jednostavne smjernice su tačno tamo gdje su vam potrebne - tačno ispred vas na svijetlom Volvo displeju.

Muzika

Muzika uvijek čini putovanje ugodnijim. Slušajte muzičke liste, internet emisije (podcast), i iTunes radio pomoću Siri aplikacije ili postojećih kontrola vašeg automobila.

Podržane aplikacije

Aplikacije za zabavnu vožnju

CarPlay podržava niz drugih iPhone aplikacija, a svakodnevno se dodaju nove. Evo nekoliko naših omiljenih aplikacija:

Spotify

Uživo preuzimajte sa interneta muziku koju volite, sastavljajte i podijelite s drugima liste pjesama i napravite najveću i najbolju muzičku kolekciju ikada.

Beats Music

Usluga za slušanje muzike uživo sa interneta kombinuje vrhunske muzičke stručnjake i premijum tehnologiju da bi vam uvijek pružila pravu muziku u pravo vrijeme.

iHeartRadio

Slušajte hiljade radio stanica uživo i napravite sopstvenu stanicu na osnovu svog omiljenog muzičara ili pjesme.

Stitcher

Pripremite liste omiljenih vijesti, sportskih i komičnih emisija, kao i internet emisija koje odgovaraju vašem raspoloženju.

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.