Mi servis shvatamo veoma lično.

Smatramo da servisiranje vašeg automobila treba da bude jednostavno. Stoga smo iz početka osmislili tradicionalnu zamisao posjete radionici. Ostavili smo stare metode iza nas, a cilj nam je da stvorimo nov pristup servisiranju koji je ličan, efikasan i koji brine o vama i o vašem automobilu.

Volvo Servis 2.0

Naš servis. Napravljen za vas.

Posjedovanje automobila ne bi trebalo da bude komplikovano. Trebalo bi da bude što je više moguće lako i prijatno iskustvo. Zato smo napravili jedinstven servis koji uključuje sve što vam je potrebno da biste što bolje iskoristili život sa vašim Volvom. Zovemo ga Volvo Servis 2.0.

Lični serviser

Mi ćemo vas upoznati sa vašim ličnim serviserom koji će odgovoriti na sva pitanja koja imate u vezi sa vašim automobilom i ponuditi vam potrebne savjete i podršku.

Zamjenski prevoz

Nema razloga da mijenjate planove samo zato što je vašem automobilu potreban servis. Možemo Vam ponuditi zamjenski prevoz kako bi nesmetano nastavili planirane aktivnosti.

Ažuriranje softvera

Mi stalno unaprijeđujemo softver za naše automobile. Kako bi vaš automobil uvijek bio opremljen najnovijom verzijom, mi ažuriramo softver u vašem Volvo automobilu prilikom svakog servisa.

Provera ispravnosti

Naš tim stručnih mehaničara sprovodi detaljan pregled bezbjednosnih sistema i provjerava status baterije u vašem automobilu. Čisto da budete bezbjedni.

Pranje automobila

Nakon svakog servisa mi ćemo očistiti vaš automobil unutra i spolja. Tako da će, kada ga preuzmete, izgledati podjednako dobro i biti uživanje za vožnju.

Pravi Volvo servis

Volvo Originalni Servis možete dobiti samo u originalnim Volvo servisima. On predstavlja jedinstvenu kombinaciju stručnih mehaničara, inovativnih Volvo metoda rada i Originalnih Volvo Djelova.

Dodatne Volvo usluge

Servis po vašoj mjeri

Bilo da želite da očistite presvlake, da popravite napuklo vjetrobransko staklo ili da promijenite gumu, u našem servisu ćete pronaći odgovarajuću uslugu.

Servis točkova

Samo stručnjaci za Volvo automobile znaju koje su gume i felne najbolje za određeni Volvo model. I samo stručnjaci za Volvo automobile imaju potrebno znanje, vještine i opremu za brigu o njima.

Volvo profesionalna njega automobila

Obučeni Volvo stručnjaci ne samo da će očistiti djelove vašeg automobila, kao što su prozori i vrata, već će i tretirati kožu i tekstil na način koji ćete Vi i vaš Volvo zaista cijeniti.

Popravka vjetrobranskog stakla

Popravka ili zamjena? Obučeni Volvo stručnjaci će procijeniti štetu na vašem vjetrobranskom staklu i popraviti ga na način koji je najbolji za vaš Volvo. Način koji neće ugroziti bezbjednost i performanse.

Servis klime u automobilu

Naš tim stručnih mehaničara će provjeriti i očistiti klima uređaj u vašem Volvo automobilu tako da uvijek možete uživati u savršenoj klimi, a spriječiće da se manji kvarovi pretvore u skupe popravke.