Volvo Lični Servis

Ovde nije riječ o automobilima


Tiče se ljudi.

U Švedskoj uvijek tražimo načine da pojednostavimo život. To naročito važi za naše automobile. I dok se druge radionice još uvijek služe zastarjelim metodama, mi smo koristili naš jedinstveni Švedski pristup inovacijama kako bismo modernizovali servisiranje automobila. Zovemo ga Volvo lični servis.

Brži, jednostavniji servis

Osmislili smo novi pristup servisiranju vašeg automobila. Pristup koji je jednostavniji i efikasniji. Naši stručni mehaničari sada rade u timovima, poput onih u pit stopu trkačkih automobila, tako da servis ne bi trebalo da traje više od sat vremena. Zapravo, možete i da sačekate i opustite se dok mi radimo. 

Iskoristite vrijeme na najbolji način

Dok čekate da se završi servis vašeg automobila, slobodno koristite našu Dnevnu Sobu. Udoban salon sa besplatnim bežičnim internetom, posluženjem, časopisima i sa svim onim što vam je potrebno da što bolje iskoristite vrijeme. I za tren oka vaš automobil će biti servisiran, opran i spreman da se vrati na put. 

Vaš lični mehaničar

Uskoro će svi vlasnici Volvo automobila imati Ličnog servisera, koji će voditi računa o svemu što je vezano za njihov automobil, od zakazivanja do obavljanja servisa. Pošto ćete uvijek sarađivati sa istim serviserom, on će brzo upoznati vas i vaš automobil. 

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.