Skip to content

Volvo S60

Laki hibrid

Volvo S60

Volvo S60

Laki hibrid
Crveni Volvo S60 parkiran u crvenom okruženju.

Za put. Za planetu.

Dinamična limuzina iz Skandinavije, dizajnirana za promjenu.

Laki hibrid

Elektrifikacija

5,9s

0–100 km/h*

95%

Prečišćavanje vazduha u kabini

360°

Kamera

* Cifra ubrzanja se odnosi na S60 B6 AWD.

Spoljašnjost prednjeg dijela crvenog modela Volvo S60 u crvenom okruženju.
Zadnji dio crvenog modela Volvo S60 u crvenom okruženju.
Bowers & Wilkins zvučnici u limuzini Volvo S60.

Pod sopstvenim uslovima. Uz naprednu tehnologiju limuzine S60 povežite svoju vožnju s personalizovanom udobnošću i kretanjem.

Crveni Volvo S60 u vožnji putem u sumrak.

Uživanje u dinamičnoj vožnji

Precizno, oštro reagovanje i dinamična, opuštena vožnja. Uz ovu naprednu šasiju, sve što vi morate da radite je da uživate u čistom zadovoljstvu vožnje.

Laki hibrid

Naš laki hibridni pogonski sklop štedi gorivo obnavljanjem energije prilikom kočenja. Uživajte u dinamičnoj vožnji odmah nakon polaska.

Budite uvijek fokusirani

Head-up prikaz vam omogućava da pratite brzinu i detaljnu navigaciju, odgovarate na telefonske pozive i još mnogo toga. Bez skretanja pažnje s puta.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Upozorenje o dolazećem saobraćaju s automatskim kočenjem pomaže vozaču kada ima ograničen pregled prilikom vožnje unazad. Ovaj sistem može da otkrije vozila koja prolaze iza i, po potrebi, primjeni automatsko kočenje.*

I danju i noću, naša inteligentna tehnologija pomoći za bezbjednost vam pomaže da otkrijete i izbjegnete druga vozila, pješake, bicikliste i velike životinje. Ona prvo upozori vozača, a zatim automatski koči ili aktivira podršku za upravljanje u hitnim slučajevima ako vozač ne reaguje.**

Naš informativni sistem za mrtvi ugao (Blind Spot Information System – BLIS) pruža aktivnu podršku prilikom promjene trake. Ako postoji rizik od sudara s drugim vozilima u susjednoj traci, BLIS može suptilno prilagoditi upravljanje i pomoći vam da sačuvate sebe, svoj automobil i one koje volite.

* Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Upozorenje o dolazećem saobraćaju može imati ograničene funkcije u određenim situacijama. Intervencija kočenja je aktivna samo pri manjim brzinama.** Vozila, pješaci i biciklisti koji se kreću u smjeru automobila mogu se otkriti pri određenim brzinama i pod određenim uslovima. Sistemi detekcije zavise od osvjetljavanja objekata i zahtijevaju da prednja i zadnja svjetla budu uključena po mraku. Vozač je u svakom trenutku odgovoran za bezbjednu vožnju.

Dizajnirajte svoj život. Kontrolišite svaki kilometar puta uz intuitivne praktične funkcije i funkcije udobnosti.

Muškarac i žena stoje u blizini svog crvenog automobila S60, u sumrak.
Muškarac smeđe kose sjedi u modelu Volvo S60, lica obasjanog suncem.
Bowers & Wilkins zvučnici u modelu Volvo S60.
Muškarac i žena stoje u blizini svog crvenog automobila S60, u sumrak.

Budite jedinstveni

Krenite kroz gomilu u nečemu što ga ne prati. Klesani oblici i upečatljive proporcije limuzine S60 podsjetnik su da originalnost zaslužuje pažnju.

Muškarac smeđe kose sjedi u modelu Volvo S60, lica obasjanog suncem.

Čistiji vazduh u kabini

Napredni prečistač vazduha u našem sistemu za kvalitet vazduha, prvom na svijetu, sprečava ulazak u kabinu do 95 procenata PM 2,5 čestica. Tako ćete i vi vaši putnici uživati u boljem i kvalitetnijem vazduhu, bez obzira na spoljašnje uslove.

Bowers & Wilkins zvučnici u modelu Volvo S60.

Bowers & Wilkins

Precizno postavljeni i montirani, vrhunski zvučnici Bowers & Wilkins ugrađeni u vaš Volvo stvaraju zvučno iskustvo koje oduzima dah, bez obzira na to gdje sjedite.

Prikazane funkcije možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.