Povezivost

Čineći Vaš život lakšim

Usluge, navigacija i zvuk

Povezivost koja vam vraća vrijeme

Naš je cilj do 2025. godine vratiti sedam dana kvalitetnog vremena godišnje s novim automobilom Volvo.

To ćemo postići primjenom tehnologije kao alata koji će nam pomoći živjeti bolji i ispunjeniji život. Tehnologija mora služiti i voditi te nuditi podršku i zabavu. To je naša polazna točka.

Povezan automobil

Naše povezane usluge, navigaciju i zabavu u automobilu te inovacijsko područje audio sistema nazivamo Sensus. Osmišljen je kako bi vam omogućio potpunu kontrolu zahvaljujući interfejsu ekrana osjetljivog na dodir, logičkim funkcijama i jednostavnoj upotrebi. Najnoviji glasovni nadzor i međuoperativnost pametnog telefona preko aplikacija CarPlay i Android Auto osiguraće Vam povezanost svo vrijeme. Saznajte više u nastavku.

Sensus Navigation

Budite tamo gdje želite biti. Naš integrisani navigacioni sistem Sensus omogućava jednostavan pristup svim navigacionim funkcijama za oba putnika na prednjim sjedištima.

Audio sistemi

Slatki zvuk luksuza. Volvo Cars sarađuje sa nekim od najboljih audio marki svijeta kako bi ostvario nedvosmisleno najbolje audio sisteme auto-akustike na tržištu.

IntelliSafe Assist

Opcioni paket IntelliSafe Assist uključuje sve što Vam treba za bolji nadzor i opušteno iskustvo vožnje — naročito na autoputu. IntelliSafe Assist uključuje prilagodljivi tempomat, sistem Pilot Assist, sistem upozorenja na vozilo ispred (samo u kombinaciji s head-up ekranom).
Više

Istinski doživite naše inovacije

Odaberite vozilo

Prijava na test vožnju