NOVI PLUG-IN HIBRIDI DONOSE

Godinu besplatne energije

Smanjite otisak ugljenika plug-in hibridom i nadoknadićemo vam energiju potrošenu tokom vožnje.*

Vozite na električni pogon

Kako bismo vas podstaknuli da vozite što je moguće održivije, prilikom kupovine novog Volvo plug-in hibrida biće uključena i potrošnja električne energije za godinu dana. Povrat vašeg novca izvršiće se u obliku vaučera za dodatnu opremu i kolekciju, vrijednost kojih će se izračunati na osnovu kilovatsati iskorištenih za vrijeme vožnje na električni pogon, a koji će se zauzvrat izračunati pri prvom servisu.
 • Vrijedi za vozila isporučena od 1. decembra 2019. i u narednih 6 mjeseci.
 • Vaučeri za povrat novca vrijede za službenu Volvo opremu i kolekciju dodataka.
 • Smanjite svoje emisije

  Jedan od naših ciljeva je biti klimatski neutralna kompanija do 2040. godine. Jedan od koraka na našem putu je da su svi Volvo automobili dostupni kao plug-in hibridi. Uključivanjem besplatne električne energije prilikom kupovine plug-in hibrida nadamo se da ćemo staviti naglasak na učinkovitu upotrebu energije i mogućnost pokrivanja dnevne potrebe vožnje samo sa električnom energijom.
  Otkrijte naše priključne hibride

  Šta želite saznati o ponudi besplatne električne energije?

  • Šta je uključeno u ponudu besplatne električne energije?

   Ponuda vrijedi za nova plug-in hibridna vozila Volvo isporučena kupcu od 1. decembra 2019. godine i 6 mjeseci unaprijed. To znači da će vam biti nadoknađena električna energija iskorišćena za punjenje automobila do prvog servisa. Nadoknada će se izvršiti putem vaučera za Volvo dodatnu opremu i kolekciju. Vaučer vrijedi 30 dana od datuma izdavanja.

  • Koliko dugo vrijedi ova ponuda?

   Ponuda vrijedi za nova plug-in hibridna vozila Volvo isporučena kupcu od 1. decembra 2019. godine i 6 mjeseci unaprijed.

  • Postoje li ograničenja ponude?

   U ovu ponudu uključena su samo plug-in hibridna vozila. Ponuda ne vrijedi za vozila koja su predmet iznajmljivanja. Vaučeri imaju unaprijed definisanu vrijednost. Mogući su dodatni izuzeci na vašem lokalnom tržištu. Za više informacija obratite se svom lokalnom prodavcu.

  • Kako će se izračunati nadoknada?

   Nadoknada će se temeljiti na količini kWh koje je kupac iskoristio do prvog servisa.

  *Ponuda obuhvata razdoblje između isporuke vozila kupcu do prvog servisa (najkasnije nakon godinu dana). Obratite se svom prodavcu za lokalne uslove i odredbe jer iste mogu varirati.