Постар Потпретседател за Корпоративни комуникации

Jonathan Goodman

Роден: 1964

Место на раѓање: Велика Британија

Достигнувања:
Поставен за Постар Потпретседател за Корпоративни комуникации, Volvo Cars.

Компании за кои работел: PSA Peugeot Citroën

Работно искуство:
2012 – 2014 Извршен Потпретседател за Комуникации, PSA Peugeot Citroën
2011 – 2012 Директор за Односи со целата светска јавност, PSA Peugeot Citroën
2009 – 2011 Генерален директор, Peugeot UK
2007 – 2009 Генерален директор BELUX, Automobiles Peugeot
2005 – 2007 Директор за Корпоративни Комуникации и Надворешни Односи, PSA Peugeot Citroën  

Биографија:
Jonathan Goodman последно беше Извршен Потпретседател за Комуникации во PSA Peugeot Citroën во Париз. Пред тоа, тој работел на различни позиции во PSA Групацијата, базирана во Велика Британија, Франција, Белгија и Луксембург. 

Извршен Менаџмент Тим