7:00 PM | January 9 2017

Ги ставаме луѓето на прво место при создавањето на самовозечки автомобили

Volvo Cars денеска го откри својот карактеристичен пристап за развој на автономните автомобили. Семејството Хајн од Гетеборг во Шведска се првите луѓе избрани да учествуваат во програмата за истражување во реалниот живот користејќи автономни возење вистински автомобили во реалниот сообраќај.

НОВОСТИ ВО АВТОНОМНОТО ВОЗЕЊЕ

Дознајте повеќе за автономните автомобили и автономното возење со Волво автомобилите

Архива