" "

Ние знаеме детска безбедност

Подобрувајќи ја детската заштита во нашите автомобили веќе долго време е водечки принцип во Volvo. Одигравме клучна улога во развојот на детски седишта свртени наназад и ја воведовме првата бустер перница во 1978. Денес продолжуваме со иновации, користејќи го нашето знаење и експертиза за да направиме најбезбедни автомобили. Тоа сочинува витален дел од нашата визија, до 2020 никој не смее да загине или да биде сериозно повреден во нова кола на Volvo. Ние ова го нарекуваме VIsion 2020..

Го заштитува тоа што е важно - вашите деца

Сакате на децата да им дадете најдобра заштита во автомобилот, тоа го сакаме и ние. Откријте како нашето повеќедецениско искуство, особено во користењето на детски седишта свртени наназад, ќе ви помогне да ги обезбедите тие што ви значат.


Лидери во детската безбедност

Previous:

Next:

Визија за безбедност за сите