" "

Volvo Ocean Race Edition

ИНСПИРИРАНИ ОД МОРЕТО

За уникатни дизајни, направени да го рефлектираат секој карактер на трката.

Volvo Ocean Race Edition

Уживајте во уникатните дизајн елементи и премиум карактеристики на Volvo Ocean Race Edition во автомобилите подолу.

Повеќе за трката