СКАНДИНАВСКАТА АТЛЕТА

Прилагодете го на себе си

Екстериер

Опционалните елементи ја нагласуваат динамиката и неговиот експлузивен каратер.


Технологија и звук

Без разлика дали им нуди на нашите возачи или сувозачи можност да останат поврзани или им помага да се забавуваат, нашиот широк избор на иновативни додатоци пружа по нешто за сите.

Товар и багажен простор

Нашите визуелни додатоци и паметни решение за товар експлузивно се дизајнирани за да добиете повеќе од Вашето Volvo XC60.