СИТЕ ПАТИШТА, СЕКАКВИ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ

Шведски луксуз со авантуристички дух-овој спортски седан се истакнува од останатите.

ДОВЕРЛИВ ДИЗАЈН

Уникатен смел став

S60 Cross Country оддава импозантно, силно присуство од кое одекнува неговата спремност. Интегрираните ауспуси ја рефлектираат неговата спортска страна, додека просторната, кожна внатрешност со ергономски спортски седишта, покажува чист луксуз.

НАПРЕДНО УПРАВУВАЊЕ

Вистинска крос-кантри хармонија

Високо чувство за контрола, издигнатост и отпорна конструкција, што ви влева самодоверба да ги пречекорите границите.

Диференцијалот и системот за контрола на влечната сила го зголемува доживувањето на спортско возење, со новите тркала Cross Country и високи гуми кои придонесуваат за удобноста и заштитата.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.