Направи го свое

Разгледајте ги нашите популарни оции подоле или консултирајте се со вашиот дилер за целата линија на завршни додатоци.

Надворешен стајлинг

За да му даде на вашито автомобил уште поличен и оникатен профил, Volvo ги направи овие додатоци за надворешен стајлинг кои ја засилуваат динамичната елеганција на вашиот автомобил.

Кит за стилизирање

За да го направите вашето возило уште по персонализирано, Volvo разви стилски кит кој го унапредува изгледот на возилото. Овој стилски кит го прави возилото многу по динамично и екслукзивно. Надворешниот Стилски кит ги содржи следниве производи:

Технологија и звук

Навигирај со лесно и со стил, претвори го твоето Volvo во мобилен центар за забава, или користи ја асистенцијата за паркинг. Со нашите додатоци за Технологии и Звук може да го добиете целосното искуство на звук и слика, безбедност и забава.

Багаж и товар

Практично или елегантно, зошто не и двете? Со додатоците за Пакување и багаж го добивате најдоброто од двете и секојдневниот живот станува поелсен. Да го задржите убавиот изглед на вашето Volvo, некои од нив доаѓаат во боја кооординирани совршено да одговараат на бојата на вашето возило.

Polestar Performance делови

Откријте го новиот асортиман на деловите на Polestar Performance. ДИзајниран да дава подобрени возачки перформанси низ целата година, каде и да одите.

За целиот обсег, Ве молиме посетете: polestar.com

Безбедност за деца

Нашите детски седишта се дизајнирани да го направат патувањето со автомобил посигурно и попријатно за Вашите деца. И да Ви го олеснат животот.

Оптимизација на перформансите на Polestar

Drive-E е најнапредниот систем за пропулзија на Volvo досега. Како резултат на тоа, инженерите на Polestar се фокусираа на пет критични перформанси при градењето на новата генерација оптимизации на Polestar. Со холистичен пристап извршија надградба на софтверот за моторот и менувачот. Заедно, тие нудат побрзо, попрецизно и интуитивно искуство.

 

НАЈДЕТЕ ОПТИМИЗАЦИЈА ЗА ВАШЕТО ВОЛВО.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.