" "

ИЗРАЗИ СЕ СЕБЕ

Направи го своето S90 твое со нашата ексклузивна линија на стилски премиум додатоци.

Надворешен стајлинг

Единствените опции за надворешен стајлинг за новиот S90 се дизајнирани за да овозможат поекспресивно возење.

Футрола за далечински клуч од бела кожа

Футрола за далечински клуч од луксузно дизајнирана бела кожа. Рачно изработена до детали, дава ексклузивен осет за скандинавскиот луксуз и стил.

Футрола за далечински клуч, орев или темна бреза

Можете да одберете меѓу овие две ексклузивно рачно изработени футроли за клучеви од орев или темна бреза. Секоја од нив е уникатно дизајнирана за да се интегрира со внатрешноста на автомобилот и во хармонија со богатото шведско наследство на Volvo.

Технологија и звук

Нашата галантерија на додатоци содржи елементи за секого, додатоци кои се наменети за патниците да останат поврзани или пак да се забавуваат.

Оптимизација на перформансите на Polestar

Drive-E е најнапредниот систем за пропулзија на Volvo досега. Како резултат на тоа, инженерите на Polestar се фокусираа на пет критични перформанси при градењето на новата генерација оптимизации на Polestar. Со холистичен пристап извршија надградба на софтверот за моторот и менувачот. Заедно, тие нудат побрзо, попрецизно и интуитивно искуство.
FIND AN OPTIMISATION FOR YOUR VOLVO

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.